Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ωράριο αιμοδοσίας στο ΚΑΠΗ τη Μ. Εβδομάδα

Από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας ανακοινώνεται, ότι λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών μέτρων, συνεχίζονται οι αιμοληψίες στο 1ο ΚΑΠΗ Βέροιας (Αριστοτέλους 3, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο). Οι εθελοντές αιμοδότες που επιθυμούν να προσφέρουν, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια του Νοσοκομείου να διατηρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο τα αποθέματα αίματος. Σημειώνεται, πως το τελευταίο διάστημα, παρατηρήθηκε μείωση των αποθεμάτων αίματος, λόγω της μη προσέλευσης των εθελοντών αιμοδοτών στα Νοσοκομεία της χώρας, εξαιτίας του κορωνοϊού. Έτσι, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, έπειτα από σύσταση του ΠΟΥ, άνοιξε τον χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ Βέροιας, ώστε να εξυπηρετεί, παράλληλα με το Τμήμα που λειτουργεί κανονικά εντός του Νοσοκομείου, τους εθελοντές αιμοδότες.

Την Μ. Εβδομάδα, το ωράριο αιμοδοσίας διαμορφώνεται ως εξής: Μ. Δευτέρα - Μ. Τετάρτη - Μ. Πέμπτη: 09:00 έως 13:00.

Επίσης και κατά τις ημερομηνίες 21/4/2020 ημέρα Τρίτη, 22/4/2020 ημέρα Τετάρτη και 24/4/2020 ημέρα Παρασκευή από 9:00 έως 13:00 

Οι αιμοληψίες εκτελούνται με ασφάλεια, με τις συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας να είναι απολύτως ελεγχόμενες και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, τόσο για τους αιμοδότες όσο και για το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας.

«Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας για την άμεση ανταπόκριση στην εξεύρεση κατάλληλου χώρου. Είμαστε βέβαιοι ότι σε αυτή την κρίσιμη φάση όπου οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες θα ανταποκριθείτε άμεσα εξασφαλίζοντας με την συνδρομή σας, την επάρκεια αίματος που χρειάζονται», καταλήγει η ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους γιατρούς,νοσηλευτές και βέβαια στους αιμοδότες που δίνουν ζωή με το αίμα τους.Καλή Ανάσταση με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ