Quantcast

http://picasion.com/

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Προηγήθηκε καβγάς - Τι αναφέρουν μάρτυρες
Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πυλαιώτικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πατέρας πυροβόλησε έξι φορές τον γιο του με αποτέλεσμα να τον
τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γιος, ηλικίας περίπου 25 ετών, την ώρα που τον πυροβόλησε ο πατέρας, έβγαινε από το σπίτι έπειτα από μεταξύ τους καβγά. Η Ελληνική Αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο και συνέλαβε τον πατέρα, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι υδραυλικός. Την υπόθεση την έχουν αναλάβει έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας.


Μάρτυρας περιέγραψε πως οι καβγάδες ήταν σύνηθες φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο γιος, που σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, χτυπούσε συχνά τους γονείς τους. Όπως είπε ο μάρτυρας Θ.Ι., ο 63χρονος πατέρας αγανάκτησε καθώς ο γιος του επιτέθηκε στη γυναίκα του και έφτασε στο σημείο να στρέψει το όπλο του προς αυτόν και να τον σκοτώσει.

«Μάλωναν συχνά στο σπίτι, χτυπούσε (σ.σ.: ο γιος) τους γονείς του, για τα ναρκωτικά. Σήμερα χτύπησε πάλι τη μάνα, ίσως γιατί δεν τον άφηναν να βγει έξω λόγω των απαγορεύσεων», υποστήριξε ο ίδιος. «Αντικρίζοντας τον δράστη, ο ανιψιός μου τον είδε παραμορφωμένο και τον ρώτησε τι έγινε. "Γιώργο, δεν πήγαινε άλλο, κοίτα τι με έχει κάνει"», φέρεται να του απάντησε ο 63χρονος. «Από αγανάκτηση το έκανε ο άνθρωπος», εκτίμησε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ήταν φίλος μου ο 63χρονος, καλός νοικοκύρης, καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ούτε μπλεγμένος, ούτε δολοφόνος. Και η αγανάκτηση πολλά κάνει». Όπως είπε ο ίδιος, επιθυμεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του παιδοκτόνου.

Ο 63χρονος κρατείται στην Ασφάλεια, ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η μητέρα του θύματος και σύζυγος του δράστη όσο και η κόρη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ