Quantcast

http://picasion.com/

Ο μελλοντικός «Κριστιάνο Ρονάλντο» του ΠΑΟΚ κατάγεται από τη Βέροια

Έχει όλα τα προσόντα να γίνει σούπερ σταρ - Του έχει τρελή αδυναμία ο Πάμπλο Γκαρσία
Όλα τα παιδιά, τα ρωτάνε οι μεγαλύτεροι, «τι θα γίνετε όταν μεγαλώσετε;», όμως υπάρχουν κάποια παιδιά που από μικρά είναι ήδη έτοιμα να κάνουν αυτό που άλλοι θα πραγματοποιήσουν μετά από
πολλά χρόνια ή ίσως και ποτέ. Είναι σίγουρα χάρισμα, ταλέντο, αλλά χωρίς δουλειά, προσπάθεια και θυσίες, δεν μπορεί κανείς να πετύχει τίποτα. Ένα από αυτά τα παιδιά, που αν και ανήλικος βλέπει τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα είναι ο Γιώργος Κούτσιας. Ο Κούτσιας ζει στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνει σχολείο, είναι μόλις 16 ετών αλλά κατάφερε όντας ο μοναδικός 16χρονος, να αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και να πρωταγωνιστεί. Οι αντίπαλοι του είναι δύο και τρία χρόνια μεγαλύτεροι, αλλά αυτός «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα και παίζει σαν να είναι συνομήλικος τους. Ο προπονητής του Πάμπλο Γκαρσία που έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης, τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και τον έχει βασικό στην ομάδα του που εδώ και τρία χρονιά κατακτά το πρωτάθλημα της Κ19.

Ο Κούτσιας με συνομηλίκους τους κάνει… πλάκα και για αυτό αγωνίζεται με μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτης. Ο νεαρός χαρακτηρίζεται «παιδί θαύμα», συμμετέχει στις Εθνικές Ομάδες και οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνουν… υπομονή έτσι ώστε σε ένα δύο χρόνια να είναι έτοιμος να παίξει με τους άντρες τoυ Δικεφάλου και φυσικά την Εθνική ομάδα. Ο Κούτσιας είναι γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 2004 και κατάγεται από τη Βέροια. Έχει ύψος 1.80 και στον ΠΑΟΚ παίζει από όταν ήταν 8 ετών.

Στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού λοιπόν και ενώ άλλα παιδιά παίζουν μόνο στην αυλή του σχολείου ο μικρός Γιώργος άφησε την οικογένεια του στην Αλεξάνδρεια και πήγε να μείνει στις εστίες της Τούμπας. Από τότε ως τώρα έχει κάνει άλματα προόδου. Ο προπονητής του μιλάει με τα καλύτερα για αυτόν.

Το πείσμα του για να πετύχει, η εργατικότητα του είναι αυτά που τον κάνουν συνέχεια και καλύτερο. Πέρσι πέτυχε 26 γκολ σε λιγότερα απο 20 ματς. Φέτος στέφθηκε πρωταθλητής με την Κ19. Ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του πολύ σύντομα στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας. Δεν είναι απλά ένα όνειρο που έχει είναι ένας στόχος που κυνηγάει. Διότι όταν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις. Ότι και να είναι αυτό.


Δείτε ένα όμορφο αφιέρωμα στον Βεροιώτη επιθετικό:

8 σχόλια:

  1. Ναι τι να σου πω θα προκόψει στον ΠΑΟΚ όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη λογική σου δεν θα προκόψει πουθενά..κομπλεξικε

      Διαγραφή
    2. Ρώτα τον φίλο σου το μελιοπουλο ή μάλλον άστο μην ασχολείσαι καθόλου.

      Διαγραφή
    3. στείλε βιογραφικά στις ΠΑΕ.. κρίμα να χάνονται τέτοια ταλέντα σαν και εσένα..

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ.
      Μόνο σε ομάδες ευρωπαϊκής νοοτροπίας και επιπέδου θα έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί!
      Στον ΠΑΟΚ δεν έχει μέλλον.

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχ αχαχαχ κλαίμε λέμε.... Ο κριατιανο ο ροναλντο του μπαοκ λέει χαχαχαχαχαχχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το site veriotis ότι καλό από το νομό Ημαθίας το ..... Κάνει καταγωγή Βέροιας;;;; Είναι Βεροιωτης.... όσο Ναουσαιος είναι και ο Τσιάρτας!!!
    Μπράβο στο Γιώργο μακάρι να έχει μια λαμπρή σταδιοδρομία αλλά έτσι για την ιστορία η καταγωγή του είναι από τα Τρικαλα Ημαθίας και η μητέρα του από την Αλεξάνδρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ