Quantcast

http://picasion.com/

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κρεμαστινός

Προσεβλήθη από κορωνοϊό
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έχοντας νοσήσει από τον ιό του κορωνοϊού. Στον πρώην υπουργό υγείας της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε, εκ μέρους της

Κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. «Θέλω να υπογραμμίσω και να τονίσω για να ακουστεί στην Αίθουσα ότι τώρα που μιλάμε ένας συνάδελφος μας, μέχρι πριν από λίγους μήνες, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, είναι στον Ευαγγελισμό και δίνει τη μάχη της ζωής. 

Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Είναι στην εντατική εδώ και πολλές μέρες και δίνει την προσωπική του μάχη. Είμαι κοντά του, είμαστε κοντά του και του εύχομαι περαστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Ο 78χρονος πολιτικός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού από το πρωί της 26ης Μαρτίου.

3 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζεται να τον διαδεχθεί στα έδρανα ο τσιόδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ