Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναουσαία τίναξε τον «Τροχό της Τύχης» στον αέρα!

Την τύχη της στο τηλεπαιχνίδι του STAR ο «Τροχός της Τύχης», δοκίμασε στο επεισόδιο Πέμπτης 2 Απριλίου 2020 η Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου. Η Κατερίνα είναι Ναουσαία, είναι δασκάλα ειδικής αγωγής στη Β/βάθμια εκπαίδευση από τη Νάουσα αλλά υπηρετεί σε σχολείο στη Φλώρινα και αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται καθημερινά. Η Κατερίνα εντυπωσίασε τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, καθώς με το που άγγιξε τον τροχό, με συνεχόμενες αλάνθαστες μαντεψιές, κατάφερε να λύσει τον γρίφο και να κερδίσει στον πρώτο κιόλας γύρο 1000€. Και όλο αυτό πριν προλάβουν οι συμπαίκτριές της να παίξουν!
Ακολουθώντας μια δικής της στρατηγική στη συνέχεια του παιχνιδιού, σάρωσε όλους τους γρίφους, εξασφάλισε 3 δεύτερες ευκαιρίας και έμεινε στην «ιστορία» του παιχνιδιού ως μια από τις καλύτερες παίκτριες που έχουν περάσει. 
Στον γύρο του τελικού έλυσε και τον τελευταίο γρίφο, κερδίζοντας τον φάκελο που περιείχε 3000€, φεύγοντας έτσι από το παιχνίδι με το ποσό των 5.620€! Δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Πέτρου και την αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της που ήταν μαζί της στο πλατό. Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ.

Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ