Quantcast

http://picasion.com/

Μπαίνει το 800άρι σε μισθωτούς και επαγγελματίες

Χρήματα στους λογαριασμούς τους θα δούνε χιλιάδες μισθωτοί και επαγγελματίες, οι οποίοι αν και οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε αναστολή με κρατική εντολή ή έχουν ενταχθεί στους επιλέξιμους ΚΑΔ, δεν έχουν εισπράξει ακόμα το επίδομα των 800 ευρώ. Επιπλέον, χρήματα στους λογαριασμούς τους θα
δούνε να πιστώνονται και όσες και οι επιχειρήσεις έχουν αιτηθεί την ένταξη τους σε κάποιο από τα προγράμματα παροχής ρευστότητας μέσω τραπεζικών δανείων. Αναλυτικά, αναμένεται να καταβληθούν τα 800 ευρώ στις επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν έως 20 άτομα και η διαδικασία υποβολής σχετικής αίτησης έληξε την Τρίτη 28 Απριλίου. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς δικαιούχοι του επιδόματος θα είναι περίπου 600.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες. Ακόμα 105.000 μισθωτοί αναμένεται να δουν στο λογαριασμό τους το ειδικό επίδομα των 800 ευρώ. Οι συγκεκριμένοι ανήκουν κατά κύριο λόγο σε επιχειρήσεις που έθεσαν σε αναστολή της σύμβαση τους, χωρίς όμως η επιχείρηση να πάψει τη λειτουργία της.

Μέχρι την Δευτέρα 4 Μαΐου θα έχει μπει το 800άρι

Οι αιτήσεις για το επίδομα 800 ευρώ κινούνται περί των 500 εκατ. ευρώ σε 600.000 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και ιδιόκτητες επιχειρήσεων και ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 28 Απριλίου. Η διαδικασία αποστολής εντολών πληρωμών θα έχει ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 30 Απριλίου και οι ωφελούμενοι θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4 Μαΐου, ανάλογα με την λειτουργία των τραπεζικών συστημάτων πληρωμών. Υπενθυμίζεται ότι η Παρασκευή 1 Μαΐου είναι τραπεζική αργία.

1 σχόλιο:

  1. Μπει δεν μπει ,κανένας δε το καταλαβαίνει.Ο γάιδαρος του Χότζα γίναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ