Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μνημείο καλτίλας...

Βρισκόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με τη Βέροια να αγωνίζεται στη Β' Εθνική. Ένα βίντεο που ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες στο YouTube έβγαλε τόση καλτίλα που είχαμε καιρό να δούμε στα Ελληνικά γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα, ήταν η αγωνιστική περίοδος του 1993-1994, όταν η «Βασίλισσα»
αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Εθνικό Πειραιώς. Ένα ματς που παρακολούθησαν δεκάδες φίλαθλοι από τη Βέροια, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι το γήπεδο «Καραϊσκάκης» για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Σ΄ένα αχανές γήπεδο των 30.000 θέσεων, υπήρχαν γύρω στους 300 Εθνικούς και καμιά 50αριά Βεροιώτες. 

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τον speaker να ασχολείται με το σκύλο που βρέθηκε απρόσκλητος στα επίσημα και αδιαφορούσε για το κακό θέαμα. Για την ιστορία, το ματς έληξε 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο ευκαιρίες όλες κι όλες στο παιχνίδι. Η Βέροια εκείνη την χρονιά είχε καταταγεί στην 9η θέση.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ