Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάλι εκτός MasterChef ο Ημαθιώτης Κωνσταντίνος Γατόπουλος

Δεν κέρδισε τη δεύτερη ευκαιρία για επιστροφή στο σπίτι
Με επιστροφές ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς παλιοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγείρεψαν και διαγωνίστηκαν για μία ακόμη ευκαιρία στο «όνειρο». Ένας από τους 15 παίκτες που κλήθηκαν να ξαναμαγειρέψουν ήταν ο Ημαθιώτης Κωνσταντίνος Γατόπουλος, που είχε αποχωρήσει στις 21 Φεβρουαρίου, μετά από διαδικασία αποχώρησης με πιάτο αντιγραφής, από τα δυσκολότερα που έχουν γίνει σε πρώτες δοκιμασίες. Ο Κωνσταντίνος τότε, αν και με ένα σοβαρό κόψιμο στο χέρι του, είχε δώσει το 100% του εαυτού αλλά το πιάτο του συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε.
Ο Κωνσταντίνος χθες επέστρεψε στην κουζίνα του MasterChef με το γνωστό του ψύχραιμο στυλ και επέλεξε πάλι να βαδίζει σε όχι safe μονοπάτια και να ετοιμάσει κάτι που να τον αντιπροσωπεύει, μαγειρεύοντας ψάρι. Δυστυχώς, η επιλογή του δεν του βγήκε, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο ψήσιμο του ψαριού και δεν κατάφερε να κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπεί στο σπίτι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ