Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο καθεστώς λειτουργίας στις δομές της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί»

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ανακοινώνει εκ νέου το καθεστώς λειτουργίας των Δομών της, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά από τη λήψη των έκτακτων μέτρων, προς γνώση κάθε ενδιαφερόμενου. Το νέο καθεστώς αφορά στο Σπίτι της Βεργίνας, στη Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και στο Κέντρο Αναφοράς, ενώ η Διοίκηση του Οργανισμού λειτουργεί κανονικά, χωρίς να δέχεται κοινό, παρά μόνο με τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Αναλυτικά το νέο καθεστώς λειτουργίας:

1. Το Σπίτι της Βεργίνας λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτό δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Σπίτι, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Ελίζα Καραβασίλη στο 2331092870.

2. Η Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτή δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με τη Στέγη, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Καλλιόπη Μπασιούρη στο 2331060870.

3. Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας και υποστηρίζει τα ωφελούμενα παιδιά με ποικίλους τρόπους και ειδικό πρόγραμμα (τηλεκπαίδευση, παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας, ανάθεση ειδικών καθηκόντων, διεξαγωγή διαγωνισμών, παροχή σίτισης κλπ). Όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Κέντρο, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά στο 2331072303.

4. Το Κέντρο Αναφοράς δέχεται κάθε αναφορά και καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας ή άσκησης βίας κατά παιδιών και εφήβων, στο 2331023700. Περιστατικά που χρειάζονται άμεση ψυχολογική υποστήριξη παραπέμπονται στην Ψυχολόγο κ. Μαρία Πανταζή και αντιμετωπίζονται αναλόγως. Το Συμβουλευτικό Κέντρο και το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος λειτουργούν από τηλεφώνου, για εξαιρετικές περιπτώσεις, μετά από αναφορά στο ίδιο νούμερο.

Η Διοίκηση του Οργανισμού λειτουργεί κανονικά, χωρίς να δέχεται κοινό. Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2331029571, είτε για θέματα διοικητικής μέριμνας, εθελοντισμού και πληροφοριών, είτε για θέματα δωρεών, επικοινωνώντας με τον Δ. Διευθυντή κ. Βαλάντη Καραγιάννη και με τον υπεύθυνο εθελοντισμού και επικοινωνίας κ. Κοσμά Παπαχρήστου.
Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, που σχετίζεται με τη λειτουργία του Συλλόγου και την αντιμετώπιση της πανδημίας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο, στο τηλ. 6944661092.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ