Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πότε καταργείται το SMS στο 13033 - Εν αναμονή του διαγγέλματος Μητσοτάκη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 28 Απριλίου, καθώς θα ανακοινώσει το σχέδιο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και κατά συνέπεια, την μερική επιστροφή στην κανονικότητα από τη Δευτέρα 4 Μαΐου.
Μεταξύ των μέτρων που θα αρθούν θα είναι, όπως όλα δείχνουν και η αποστολή sms στο 13033 για τις μετακινήσεις. Όπως ανέφερε προχθές ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, καθημερινά αποστέλλονταν περίπου 2.000.000 SMS, τονίζοντας πως «ποτέ δεν κοιτάξαμε πόσα SMS έστελνε ο κάθε πολίτης. Τον ακριβή αριθμό των μηνυμάτων τον γνωρίζει η Πολιτική Προστασία και δεν ανακοινώνεται», σημειώνοντας πως για λόγους προσωπικών δεδομένων όλα αυτά τα μηνύματα που έχουν σταλεί θα διαγραφούν.

Το πρώτο κύμα σταδιακής άρσης των περιορισμών θα προκαλέσει λοιπόν και την κατάργηση του 13033, ωστόσο, οι περιορισμοί στις δημόσιες συναθροίσεις δεν αναμένεται να αρθούν πριν από το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου, ενώ οι αντίστοιχοι για την υπεραστική κίνηση πριν από τις αρχές Ιουνίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ