Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιωαννίδου: «Οι Βεροιώτες είναι προσεκτικοί και προσαρμοσμένοι»

Η Εύη Ιωαννίδου βρισκόταν στην Ιταλία, τη χώρα που έχει πληγεί σημαντικά από τον κορωνοϊό, με χιλιάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, ειδικά στην περιοχή του Μιλάνου, όπου και εργαζόταν. Το μοντέλο, το οποίο έγινε γνωστό μέσα από το GNTM μίλησε στην εκπομπή του Open beyond «Ευτυχείτε»
μέσω skype από τη Βέροια. Η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε πριν περίπου δύο μήνες στην Ιταλία για δουλειά, ενώ επέστρεψε λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Το μοντέλο, λοιπόν, αναφέρθηκε στην Ιταλία και ανέφερε ότι μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή. 

«Μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα ξέσπασε όλος αυτός ο χαμός. Δεν πρόλαβα όλον αυτόν τον χαμό στην Ιταλία. Ευτυχώς είχα επιστρέψει. Είμαι πάρα πολύ συγκλονισμένη από τον χαμό των ανθρώπων εκεί… Ευελπιστώ όλο αυτό να ηρεμήσει σύντομα και να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε». 

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πώς κινούνται οι πολίτες της Βέροιας, τονίζοντας ότι είναι προσαρμοσμένοι και πολύ προσεκτικοί. Ανέφερε, ότι πηγαίνει το φαγητό στη γιαγιά της και το αφήνει στην πόρτα της για να τη δει λίγο: «Πηγαίνω στη γιαγιά και της αφήνω το φαγητό στην πόρτα για να με δει λίγο από μακριά».

Δείτε το video:

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ