Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τονώστε το ανοσοποιητικό σας και προστατευτείτε από τις ιώσεις

Με βάμματα και βότανα του herbstore.gr
Το ανοσοποιητικό μας σύστημα μάχεται καθημερινά με τις ιώσεις. Πρόκειται για τον βασικό αμυντικό μηχανισμό του σώματός μας. Δώστε στο ανοσοποιητικό σας τη δύναμη να σας προστατεύσει, με τα προϊόντα του herbstore.gr. Βάμματα,

μίγματα βοτάνων και πολλά ακόμα προϊόντα, που θα τονώσουν το ανοσοποιητικό σας και θα σας χαρίσουν ευεξία και ενέργεια.


Μίγμα Βαμμάτων Για Αποτοξίνωση Αναπνευστικού

Περιέχει Μίγμα Βαμμάτων με θυμάρι, ύσσωπο, ευκάλυπτο, λεβάντα, μαρούβιο, σύμφυτο, γλυκόριζα, βήχιο, ζαμπούκο, μέντα και φασκόμηλο. Το αναπνευστικό αποτελεί ένα σύστημα ζωτικής σημασίας αφού τροφοδοτεί τον οργανισμό με οξυγόνο, απαραίτητο στοιχείο που κρατάει τον άνθρωπο στη ζωή μέσω της αναπνοής. Η λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος εκτελείται μέσω της αναπνοής και διακρίνεται από την εισπνοή και την εκπνοή με σκοπό να διαχωριστεί το οξυγόνο και το υδροξείδιο του άνθρακα. Ουσιαστικά, το οξυγόνο διατηρείται και μεταφέρεται στους υπόλοιπους ιστούς του σώματος, δίνοντας ζωή στον οργανισμό ενώ το διοξείδιο του άνθρακα αποβάλλεται. Τα όργανα που απαρτίζουν το αναπνευστικό σύστημα είναι η ρινική κοιλότητα, ο φάρυγγας, ο λάρυγγας, η τραχεία, οι βρόγχοι και οι πνεύμονες. Κρίνεται απαραίτητο τα όργανα αυτά να διατηρούνται υγιή, ωστόσο μέσω της διαδικασίας της εισπνοής ο οργανισμός έρχεται σε επαφή με διάφορες τοξικές ουσίες όπως για παράδειγμα σκόνη, καυσαέρια, ρύπους και χημικά εισπνεόμενα αέρια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αλλεργικά συμπτώματα, καταρροή και λοιμώξεις κυρίως στα πνευμόνια. Η αποτοξίνωση του αναπνευστικού συστήματος κρίνεται απαραίτητη για τον καθαρισμό και την αποβολή των άχρηστων ουσιών. Το detox για το αναπνευστικό σύστημα απομακρύνει τυχόν φλεγμονές και τοξίνες με αποτέλεσμα να το επαναφέρει και να το διατηρεί υγιές καθώς και να επιτυγχάνεται σωστά η λειτουργία της αναπνοής.


Βάμμα Εχινάκεια

Η Εχινάκεια χρησιμοποιείται κυρίως για την τόνωση του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Από κλινικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί, φαίνεται πως η χρήση της Εχινάκειας έχει την ιδιότητα να αυξάνει τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων στο αίμα. Τα λευκά αιμοσφαίρια είναι η κύρια "άμυνα" του οργανισμού έναντι παθογόνων σωματιδίων που εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα. Αν και η ευεργετική δράση της Εχινάκειας οφείλεται σε συνδυασμό συστατικών που περιέχει το φυτό, τελευταία στοιχεία δείχνουν πως οι πολυσακχαρίδες είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Στη Γερμανία τα επίγεια και υπόγεια τμήματα της Echinacea purpurea εγκρίνονται για την αντιμετώπιση κρυολογημάτων.


Βάμμα Πρόπολη

Πρόκειται για μία ουσία που περιέχει αναρίθμητα συστατικά αλλά κυρίως αποτελείται από ρητίνες, κερί, αιθέρια έλαια, και γύρη. Είναι γνωστό πως η Πρόπολη διαθέτει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντιβιοτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Για το λόγο αυτό στη παραδοσιακή ιατρική χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Η πρόπολη συχνά αναφέρεται και ως "αντιβιοτικό της φύσης". Βοηθάει στην ίαση των αλλεργιών, των παθήσεων και φλεγμονών των ματιών, της φαρυγγίτιδας, του προστάτη, των γυναικολογικών παθήσεων(όπως οξείες κολπίτιδες), των εκζεμάτων και των δερματικών παθήσεων. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει εκατοντάδες μελέτες για τα αποτελέσματα της Πρόπολης πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό. Υπάρχουν ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες η κατανάλωση και η τοπική χρήση Πρόπολης μπορεί να επιδράσει θετικά σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παθήσεων. Φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στις περιπτώσεις των παθήσεων της στοματικής κοιλότητας (ουλίτιδα, στοματίτιδα κ.ο.κ.), των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος(άσθμα & χρόνια πνευμονία), των ελκών του στομάχου, της γρίπης και των κρυολογημάτων, της ωτίτιδας και γενικότερα των μυκητιάσεων και των ιώσεων. Γενικά η Πρόπολη θεωρείται από πολλούς, ως μία πραγματικά "θαυματουργή" ουσία η οποία συμβάλει στη "θωράκιση" του οργανισμού.


Βάμμα Θυμάρι

Τα τελευταία χρόνια ενισχύεται συνεχώς η διαπίστωση πως το θυμάρι έχει αξιοθαύμαστες φαρμακευτικές ιδιότητες. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Manitoba του Καναδά (δημοσιεύτηκε στο International Journal of Food Microbiology), το θυμάρι έχει έντονες αντιβακτηριακές ιδιότητες. Μπορεί μάλιστα να μειώσει σημαντικά την αντοχή των βακτηρίων έναντι φαρμάκων όπως είναι η πενικιλήνη. Για το λόγο αυτό, το βάμμα του Θυμαριού είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση στομαχικών διαταραχών (πονόκοιλοι, κολικοί, διάρροια κ.ο.κ.) που οφείλονται σε βακτήρια του εντέρου και του στομάχου. Άλλη έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Leeds Metropolitan στη Μεγάλη Βρετανία έδειξε πως το βάμμα του θυμαριού είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό εναντίον της ακμής. Σύμφωνα με την επικεφαλής της μελέτης Dr. Margarita Gomez-Escalada, το βάμμα του θυμαριού αποδείχτηκε πιο αποτελεσματικό εναντίον του βακτηρίου που προκαλεί την ακμή (Propionibacterium acnes) από την ουσία benzoyl peroxide, που αποτελεί το βασικό ενεργό συστατικό των φαρμακευτικών κρεμών που κυκλοφορούν στην αγορά. Έρευνες που έγιναν σε ινδικά χοιρίδια στη Σερβία από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, έδειξαν πως το βάμμα του θυμαριού ενδέχεται να είναι αποτελεσματικό έναντι της εμφάνισης υψηλής αρτηριακής πίεσης. Το βάμμα του θυμαριού πιστεύεται πως προστατεύει τον οργανισμό από βακτηριακές μολύνσεις που προέρχονται από την κατανάλωση ακατάλληλων τροφίμων. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Food Science and Technology International, το βάμμα του θυμαριού φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό έναντι των βακτηρίων Staphylococcus, Enterococcus, Escherichia και Pseudomonas genera. Ακόμη και σε στελέχη των βακτηρίων που παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στα αντιβιοτικά, το βάμμα του θυμαριού παρουσίασε εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Βάμμα Ιπποφαές

Το βαμμα Ιπποφαές περιέχει τα ίδια ενεργά συστατικά με το αποξηραμένο βοτανο Ιπποφαές. Η χρήση του Ιπποφαές είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα πλαίσια της σύγχρονης βοτανοθεραπείας. Το Ιπποφαές χρησιμοποιείται κυρίως για την τόνωση του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυξάνει την δύναμη και την αντοχή του ατόμου, που το χρησιμοποιεί, ενώ αυξάνει και τις επιδόσεις του. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, καθώς επίσης δίνει μια επιπλέον προστασία από τον καρκίνο. Προστατεύει και ενισχύει το νευρικό σύστημα, ενώ συμβάλλει στη μείωση του άγχους. Ρυθμίζει το μεταβολισμό και αντιμετωπίζει την υπερπλασία του προστάτη, τις παθήσεις στο συκώτι, καθώς και γαστρεντερικά προβλήματα, όπως η ελκώδης κολίτιδα, η οισοφαγίτιδα, η νόσος του Crohn. Προστατεύει από καρδιαγγειακά προβλήματα, μειώνει την κακή χοληστερίνη και το σάκχαρο στο αίμα, προστατεύει τα αγγεία, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, τους πόνους της περιόδου και προστατεύει το αναπαραγωγικό σύστημα. Επανορθώνει τους ιστούς και τα κύτταρα μετά από μεγάλη έκθεση σε ακτινοβολία. Έχει προληπτική δράση εναντίον οφθαλμικών παθήσεων, όπως ο καταρράκτης και η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Αποτοξινώνει τον οργανισμό, οξυγονώνει και ανανεώνει τα κύτταρα, ενώ αντιμετωπίζει την πρόωρη γήρανση. Αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα, όπως ακμή, δυσχρωμίες, έκζεμα, έγκαυμα, ψωρίαση, έκζεμα. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:


● Το επίπεδο βιταμίνης C είναι περίπου 1000% πιο υψηλό από αυτό των πορτοκαλιών, γι' αυτό χρησιμοποιείται και σε κρυολογήματα.
● Σύμφωνα με Ρώσους και Κινέζους επιστήμονες, το Ιπποφαές περιέχει 190 βιοενεργά συστατικά από τα οποία 106 είναι στο έλαιο.
● Περιέχει σίδηρο, χλωροφύλλη, λυκοπενιο, ζεαξανθίνη, ασταξανθίνη, β-καροτίνη, σελήνιο, χρώμιο, όλο το complex της βιταμίνης Β, και πλήθος άλλων συστατικών.
● Περιέχει περισσότερα απο 15 υπέραντιοξειδωτικά, είναι η πιο πλούσια πηγή στον κόσμο.
● Το έλαιο είναι η καλύτερη ενιαία πηγή που είναι γνωστή στον άνθρωπο για τη βιταμίνη Ε, την βιταμίνη C, τη βήτα-καροτίνη, τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα ουσιαστικά αμινοξέα και φλαβονοειδή.
● Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε (δ-άλφα-tocopherol) είναι 200% υψηλότερο από το έλαιο σίτου, 900% υψηλότερο από το έλαιο καλαμποκιού και 3500% υψηλότερο από το έλαιο σόγιας. Το δ-α-tocopherol είναι η πιο ισχυρή μορφή βιταμινών Ε.
● Περιέχει το β-σιτοστερόλ, που είναι 3000% πιο δυνατό στην διάσπαση των λιπών απο την χολίνη.
● Περισσότερο από το ενενήντα τοις εκατό των συνολικών λιπαρών οξέων είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το έλαιο του Ιπποφαές περιέχει (17-20%) ωμέγα-3, (28-30%) ωμέγα-6, (36-40%) ωμέγα-9 και ωμέγα-7.
● Το Ιπποφαές περιέχει όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
● Έχει εξαιρετική συγκέντρωση σε κάλιο. Το έλαιο του Ιπποφαές δεν περιέχει τα μέταλλα που είναι επιβλαβή στο σώμα.
● Περιεχει όλα τα αμινοξέα.
● Επίσης περιέχει κατά 32% πρωτεΐνη.
● Αποτελέσματα έδειξαν ότι το έλαιο του είχε μια θεραπευτική αποτελεσματικότητα στον αποχρωματισμό δερμάτων, στις φακίδες, ενάντια της πρόωρης γήρανσης, στην σκλήρυνση του δέρματος, στην απολέπιση, στην ακμή, και στην επαναλαμβανόμενη δερματίτιδα.


Μίγμα Βοτάνων Με Ρίγανη, Φασκόμηλο & Θυμάρι Σε Εμβαπτιζόμενα Φακελάκια

Άρωμα Ελληνικού Βουνού! Αναζωογονητικό, φυσικό ρόφημα με γεύση Ελλάδας, "σπιρτάδα" και εξαιρετικές ιδιότητες. Για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε το ζεστό ή κρύο. Προτιμήστε το με προσθήκη μελιού.

Ιδιότητες:

● Φαρυγγίτιδα.
● Τονωτικό του οργανισμού.
● Βοηθάει το ανοσοποιητικό.
● Δυσπεψίες.
● Λαρυγγίτιδα.
● Άσθμα.
● Βήχα.
● Τονωτικό της μνήμης.
● Βοηθάει ήπια σε ρευματικά και αρθριτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ