Quantcast

http://picasion.com/

Για αδράνεια στα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας κατηγορεί την Περιφέρεια ο Παπαστεργίου

Το νοσοκομείο Βέροιας, επισκέφθηκαν ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» και ιατρός Χρήστος Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο και Συντονιστή Δ/ντή της Παθολογικής Κλινικής του ίδιου νοσοκομείου, Χρήστο
Κούτρα. Οι κ.κ. Παπαστεργίου και Κούτρας συναντήθηκαν με τον διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Πλιόγκα και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Δημήτρη Τσέκα. Μετά την επίσκεψη ο κ. Παπαστεργίου σε δηλώσεις του, υπογράμμισε «Χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτή την επίσκεψη, γιατί διαπίστωσα ότι τα μέτρα προστασίας των ασθενών, του προσωπικού και των συνοδών, εφαρμόζονται υποδειγματικά. Δεν είναι τυχαίο, ότι η Ημαθία έχει μηδαμινή νοσηρότητα από την πανδημία. Συγχαίρω γι αυτό όλους όσους εμπλέκονται και ιδιαίτερα τον επιστημονικά υπεύθυνο κ. Χρήστο Κούτρα».

Ευχαρίστησε, επίσης, τον νέο διοικητή του νοσοκομείου κ. Η. Πλιόγκα για την αναλυτική ενημέρωση και σημείωσε ότι «είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι, όπως με διαβεβαίωσε ο κ. Διοικητής, η επέκταση του νοσοκομείου θα ολοκληρωθεί εντός του έτους. Θυμίζω, ότι ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας είχε δεσμευτεί για το 2018. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…»

Τόνισέ, ακόμη ότι «είναι θετικό, ότι το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, θα προχωρήσει, έστω με καθυστέρηση ενός έτους, τουλάχιστον, ως αποτέλεσμα της αδράνειας της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και της προηγούμενης διοίκησης του νοσοκομείου.

Ευχαρίστησε, επίσης, τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων κ. Δ. Τσέκα, για την αναλυτική ενημέρωση και παρουσίαση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό και ιδιαίτερα, «των διαρκών ελλείψεων του νοσοκομείου, κυρίως σε νοσηλευτικό προσωπικό». «Είναι, επομένως, αναγκαίο να τονίσω, ότι οι 20 και πλέον επικουρικοί εργαζόμενοι, που προσελήφθησαν πρόσφατα, θα πρέπει να μονιμοποιηθούν, ως πρώτο βήμα κάλυψης των αυξημένων αναγκών. Το νοσοκομείο της Βέροιας, αποδεικνύει ότι το ΕΣΥ έχει ισχυρές βάσεις παντού και με την κατάλληλη ενίσχυση, μπορεί να γίνει πρότυπο διεθνώς. Το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Βέροιας, είναι η καλύτερη εγγύηση στην κατεύθυνση αυτή» κατέληξε ο κ. Παπαπστεργίου.

7 σχόλια:

  1. Πρότυπο διεθνώς το νοσοκομείο Βέροιας....ρε άντε παρατήστε μας που μπαίνεις υγιείς και βγαίνεις (αν βγεις όρθιος) με πρόβλημα ....πως τα βλέπουν κάποιοι τέλεια ..
    Δεν μπορώ να καταλάβω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το λες κομψα...μπαινεις με εμπυρετο και σε βγαζουν 4...η δεν αιτια ..."συψαιμια, πνευμονικο επεισοδιο η δε
      νοσοκομειακη λοιμωξη συνηθως αποφευγεται.....

      Διαγραφή
    2. δεν υπαρχει περιπτωση να βγεις ορθιος...παρα μονο να σε κουβαλαν 4..απλα τραγικοι.και τα πξστευουν κιολας αυτα που λενε

      Διαγραφή
  2. Απαράδεκτοι είναι..Να πηγαίνεις στα κέντρα υγείας κ στα νοσοκομεία κ να μη σου δίνουν οι γιατροί βοήθεια.. Να μη γίνονται τακτικά ιατρεία..Τι θα γίνουν αυτοί οι ασθενείς πρέπει να πληρώσουν εξωτερικούς γιατρούς τους ρωτάνε Εάν έχουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο για να βγουν αυτήν την φωτογραφία φόρεσαν μάσκα. Όλη την υπόλοιπη μέρα κυκλοφορούν χωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο παλι που οταν ειστε μεταξυ σας να τα βλεπετε ολα καλα και να θελετε να μας το επιβαλετε, με εξοργιζει.
    Ρε το καταλαβαινετε οτι ο κοσμος δεν ειναι χαζος. Το νοσοκομειο μας ειναι μεσα στις ενδονοσοκομειακες λοιμοξεις, χρονια τωρα. Και το ξερετε οτι ετσι εχουν τα πραγματα. Βρεστε λυση ΤΩΡΑ. Μην εχουμε τα ιδια στη νεα πτερυγα. Και φερτε γιατρους.
    Ο κοσμος γελαει με αυτα που λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ LIKE ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΝΟΙ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ