Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» μας προτείνει λύσεις για δημιουργική «καραντίνα»!

Φυτέψτε κηπευτικά και λουλούδια στο σπίτι
Το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» πιστεύει σε μια δημιουργική «καραντίνα», προκειμένου να μείνουμε ακέραιοι και δυνατοί απέναντι στα γεγονότα των ημερών. Πως; Γεμίζοντας τον χρόνο μας με δημιουργικές ενασχολήσεις. Ξεκινώντας από
τον χώρο στον οποίο διαμένουμε, ώστε να τον ομορφύνουμε και να νιώσουμε πιο ευδιάθετοι και δημιουργικοί. Η Άνοιξη και η καλοκαιρία των ημερών ευνοούν ιδιαίτερα την κηπουρική και το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» είναι καθημερινά δίπλα μας για να μας προμηθεύσει και να μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε για να επιδοθούμε στο χόμπι της κηπουρικής σαν επαγγελματίες!
Ως πρώτη ενέργεια, τώρα που ανοίγει ο καιρός, μας προτείνει να φυτεύσουμε έναν μικρό λαχανόκηπο με ανοιξιάτικα κηπευτικά, στο μπαλκόνι, τον κήπο μας ή κλασσικά στον μπαξέ μας. Δε θα γεμίσει μόνο τον χρόνο μας, αλλά και το πιάτο μας με φρέσκα λαχανικά που θα έχουμε φυτεύσει μόνοι μας και θα προμηθευτούμε από το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος».
Σαν άλλη ενασχόληση, μας προτείνει να γεμίσουμε τον χώρο και τον χρόνο μας άρωμα και χρώμα και λουλούδια για κάθε γούστο. Μικρό και μεγάλη στο σπίτι, μπορούν να φυτέψουν τα αγαπημένα τους λουλούδια και να δημιουργήσουν την δική τους ανθοκομική έκθεση στο σπίτι.
Στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας «Γκαλίτσιος Θεόδωρος», εκτός από το να προμηθευτείτε ό,τι χρειαστείτε για να φυτέψετε και να περιποιηθείτε τα κηπευτικά και τα λουλούδια σας, θα βρείτε και καταρτισμένους επιστήμονες, στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν σε κάθε προβληματισμό, να λύσουν τις απορίες σας και να σας δώσουν λύσεις.


Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ