Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι τρέλανε ο Μπιδέρης τον ALPHA - Δείτε το video

Γέλιο μέχρι δακρύων
Το ότι ο Αντώνης Μπιδέρης είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος με καλλιτεχνικά χαρίσματα είναι λίγο-πολύ γνωστό. Το ότι έχει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ επίσης γνωστό και πανθομολογούμενο. Αλλά ότι μπορεί να κάνει άνω-κάτω μια τηλεοπτική εκπομπή
ακόμα και από το σαλόνι του σπιτιού του, αυτό ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο γνωστός δικηγόρος της Βέροιας προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Τεχνικοί του καναλιού συνέλεξαν τα καλύτερα video που έχουν ανέβει τις ημέρες της καραντίνας στην εφαρμογή «Tik Tok» του Instagram και φυσικά από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει ο δικός μας Αντώνης. Τον είδαμε να μιμείται τη Ντόρα Μπακογιάννη, να χορεύει κρατώντας ένα πιάτο με σούπα και γέλασε μέχρι... δακρύων όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ακόμα και η παρουσιάστρια της εκπομπής υποκλίθηκε στο χαρισματικό ταλέντο του. Πραγματικά απίστευτος!

Θαυμάστε τον:

3 σχόλια:

  1. Φαντάσου να πιάσουν οι ζέστες... Χαρδαλιά, φτάνει, ζούμε στην ίδια πόλη με αυτούς..Χειρότερα απο Covid.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικός Αντώνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ...
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ..ΤΡΕΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ