Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έσκασε» το πρώτο 300άρι στην Ημαθία

Ανεπιτυχής έξοδος
Εντείνονται οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών σε όλη τη χώρα, αναφορικά με τη διαπίστωση παραβάσεων των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ενόψει και του εορτασμού του Πάσχα. Η χθεσινή ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά
ήταν για ακόμα μια φορά σαφής, ότι τις ημέρες του Πάσχα οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα ενταθούν σε όλη την Επικράτεια για τον εντοπισμό των επίδοξων εκδρομέων. Μάλιστα, ανακοίνωσε και τον διπλασιασμό του προστίμου άσκοπης μετακίνησης εντός και εκτός νομού, για τις ημέρες... αιχμής. Αυξημένες είναι και οι περιπολίες της Αστυνομίας σε όλη την Ημαθία, για έλεγχο όλο το 24ωρο σε οδηγούς και πεζούς για τον εντοπισμό παραβάσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, την Μεγάλη Τετάρτη, στην περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, πεζών και οδηγών, που δεν έφεραν τις απαραίτητες βεβαιώσεις, είτε εργοδότη τύπου Α είτε τύπου Β ή SMS για κατ' εξαίρεση μετακίνηση. Αριθμός χαμηλός σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες που η Ημαθία χτυπούσε 40άρια. Και στις 26 παραβάσεις επιβλήθηκαν και ισάριθμα πρόστιμα των 150€.

Την Μεγάλη Πέμπτη, βεβαιώθηκαν 40 παραβάσεις, από τις οποίες οι 39 αφορούσαν άσκοπες μετακινήσεις πεζών και οδηγών εντός νομού, στις οποίες και επιβλήθηκαν τα 150άρια. Η μία όμως αφορούσε... απόπειρα άσκοπης μετακίνησης εκτός Ημαθίας. Όπως προβλέπεται από τον νόμο, επιβλήθηκε στον οδηγό το πρόστιμο των 300€ που προβλέπεται στις περιπτώσεις μετακίνησης εκτός της περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας, καθώς και αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες και φυσικά... «επί τόπου αναστροφή» και επιστροφή στο σπίτι.

Διπλασιάζεται το πρόστιμο και εντός νομού για το τριήμερο του Πάσχα

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, από τις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έως και τις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα (προς Τρίτη), το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση θα είναι διπλάσιο ακόμα και για άσκοπες μετακινήσεις και εντός νομού. Δηλαδή, τα μέχρι τώρα 150άρια διπλασιάζονται για τις συγκεκριμένες ημέρες, ενώ η βεβαίωση παράβασης θα συνοδεύεται και από αφαίρεση πινακίδων. 

Επίσης, όπως ανακοίνωσε, ο κωδικός Β4, για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, θα ελέγχεται σαρωτικά από τα όργανα ελέγχου, σε σχέση με το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό και θα μπορεί να γίνεται αποκλειστικά μόνο για δύο άτομα κατ’ όχημα. Επίσης, η καταχρηστική χρήση της περίπτωσης Β4 συνεπάγεται 300€ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για τον οδηγό και 150 ευρώ πρόστιμο στον συνοδηγό.

6 σχόλια:

  1. Τωρα υπαρχει αστυνόμευση παντού κ γινονται έλεγχοι πολυ ωραία μπραβο σας,να σας δω οταν τελειωσει ολο αυτο ποσο αστυνομευση θα υπαρχει στους δρόμους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν τελειωσει αυτο δεν θα ειναι η αστυνομια θα ειναι ο στρατος...
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπας κειναι δω, μπας κειναι κει..... Οι πολλοι δεν θα το καταλαβουν, αλλα ειδικα οι παλιοι ξερουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γυφτους έχουν γράψει;
    Αυτοί γιατί έχουν ασυλία από την αστυνομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα υπάρχει ο ηλίθιος που κάνει αυτήν την ερώτηση. Κοίτα τη δουλειά σου αφενός κι αφετέρου δε νομίζω να πήρες πλήρη αναφορά απ'την αστυνομία πανελλαδικά για να ξέρεις

      Διαγραφή
  5. Ψωφο στον καθε μπατσο χουντικο θα βγουμε στο δρωμους και θα κρυφτειται μετα βρωμιαρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ