Quantcast

http://picasion.com/

Επιχειρηματίας από την Ημαθία δώρισε 7 θερμικές κάμερες αξίας 2.000€ στις δυνάμεις του Έβρου

Με 7 επιπλέον θερμικές κάμερες για πλάνα νυκτός ενισχύθηκαν οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά. Η χορηγία ήταν δωρεά ενός ιδιώτη από τη Ημαθία. «Είναι
πάρα πολύ σημαντική αυτή η χορηγία για εμάς, καθώς, όπως καταλαβαίνετε, θα μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα τη δουλειά μας – τον ευχαριστούμε θερμά» δήλωσε ο κ. Γιαλαμάς αναφορικά με τη δωρεά του ιδιώτη από την Ημαθία, σημειώνοντας ότι 4 από τις κάμερες θα αξιοποιηθούν από τις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης Ορεστιάδας και 3 από τις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά με την τιμή και λειτουργία μιας θερμικής κάμερας, ο κ. Γιαλαμάς επεσήμανε: «Κάθε τύπου κάμερα είναι ειδική, αυτού του τύπου οι κάμερες κοστίζουν περίπου 2.000 ευρώ. Είναι ένα χρήσιμο όργανο, είναι “τα μάτια μας” τη νύχτα οι κάμερες αυτές, για να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου ευχαρίστησε ξανά όχι μόνο τον άνθρωπο που έκανε τη χορηγία αλλά και όλους όσους μας έχουν βοηθήσει αυτό το διάστημα, ενισχύοντας με υλικά την προσπάθεια και τον αγώνα που έγινε στα σύνορα του Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ