Quantcast

http://picasion.com/

Εκτακτο επίδομα έως 300 ευρώ για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα - 63.900 οι δικαιούχοι

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις
Ένα έκτακτο επίδομα για τις οικογένειες – δικαιούχους ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, δικαιούχοι της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, είναι περί τα 63.900 νοικοκυριά που είναι ήδη δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Βασική προϋπόθεση για να λάβουν το επίδομα είναι να έχουν ένα, τουλάχιστον, ανήλικο τέκνο στο νοικοκυριό. Τα ποσά του έκτακτου επιδόματος ρυθμίζονται ως εξής:
Εν ολίγοις, μια οικογένεια με δυο παιδιά θα λάβει 150 ευρώ, μια οικογένεια με 4 παιδιά θα λάβει 250, ενώ οι οικογένειες με 5+ παιδιά θα λάβουν 300 ευρώ. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η δαπάνη της ενίσχυσης η οποία θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του τομέα της Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ανέρχεται σε 8,422,700 ευρώ και θα δοθεί στις περίπου 63.900 νοικοκυριά που ήδη λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. Υπενθυμίζεται ότι με τροπολογία που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα παρατείνονται τα επιδόματα ανεργίας -που έληγαν εντός του α' τετραμήνου του 2020- για δυο επιπλέον μήνες.

14 σχόλια:

  1. Μονο οι γυφτοι και τα λαμογια θα παρουν παλι..ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ που τους κοψανε το ΕΚΑΣ στη πεινα..Θα τα πουμε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,.σε περιμενουν εκπληξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας γυρισουμε στον τσιπρα που δεν εκανε τετοια....

      Διαγραφή
  2. τα 800 ευρω δεν μπηκαν ακομη, τα 600 ευρω δεν μπηκαν ακομη τωρα λετε οτι θα δωσετε επιπλεον χρηματα δωστε τα προηγουμενα που υποσχεθηκατε και τα λεμε παλτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ έξυπνοι το παιζετε. Ρωτήστε και κανέναν που τα πήρε τα 800. Κατευθείαν να πείτε δε μπηκαν επειδη δε μπηκαν στο λογαριασμό σας. Καποιο λαθος θα κανατε. Καλα που ηταν κ αυτός να λέτε. Με τον κακο λογο στο στομα ειστε.

      Διαγραφή
    2. τα 800 στις μικρές επιχειρήσεις δε μπήκαν και μας γονατισαν τώρα που θα μείνετε άνεργοι θα εχει πολυ πλάκα

      Διαγραφή
  3. Ρομά , λαθρό σε καλή μεριά!!! Κάτι θα κάνουμε και για τις διακοπές σας...Οι υπόλοιποι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ , ε μη ξεχνιέστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους λιλιπούτειους φίλους μας , πάμε για μια άσκηση δημοτικού.

    Βρείτε σύνθετες λέξεις με πρώτο συνθετικό το λαθραίος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κούλη δε παίζεσε!!! τι ντρίπλα είναι αυτή στο πρώτο χρόνο της θητείας σου! Για σεμινάριο είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενωηται πως η λαθρομεταναστες και η αλοδαπει θα τα παρουν θαυμαστε τα καθυκια που εχουμαι για πολυτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποια δομή ανηκεις; Να περάσω να σ αφήσω μια γραμματική από το Δημοτικό...

      Διαγραφή
    2. Στην δομή που δίνουν βάση στην ουσία του λόγου, και όχι στο συντακτικό και στα λιγα κολυμβογραμματα που ξέρει όπως εσύ.

      Διαγραφή
  7. Γιατί μόνο γι'αυτούς που περνούν ήδη το κράτος!!! Εμείς που δεν το περνούμε για κάποιο λόγο Αλλά ζούμε με το μεροκάματο δεν μεγαλώνουμε παιδιά...Τι είναι τα δικά μας.

    Άι σιχτίρ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ