Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Δεν θα έρθει το Άγιο Φως στην Ημαθία

Θα έρθει στην Αθήνα, αλλά δεν θα πάει πουθενά!
Το Άγιο Φως θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά δεν θα διανεμηθεί σε ενορίες και στους πιστούς, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Το Άγιο Φως θα έρθει με ειδική πτήση της Aegean από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα και θα φυλαχτεί στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, στην Πλάκα. Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN o υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης ενημέρωσε ότι ο σχεδιασμός του εφετινού ταξιδιού του Άγιου Φωτός από το Ισραήλ στην Ελλάδα έχει τροποποιηθεί λόγω κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες και, πέρα από τη συγκεκριμένη διαδικασία που θ' ακολουθηθεί στο Τελ Αβίβ, ενημέρωσε για ό,τι ακριβώς θα ισχύσει στην ελληνική επικράτεια λίγες ώρες πριν από τη τέλεση της Αναστάσεως.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι όλα διαφορετικά. Δεν μας επιτρέπεται να υποδεχθούμε το Άγιο Φως με τη μεγαλοπρέπεια και τις τιμές των περασμένων ετών. Θα καταφέρουμε να το φέρουμε πάντως, γιατί έγιναν όλες οι συνεννοήσεις με την κυβέρνηση του Ισραήλ και θα τηρήσουμε όλες τις συνθήκες.

Το Μεγάλο Σάββατο ένα αεροσκάφος της Aegean θα φύγει από την Ελλάδα στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Εκεί χωρίς να βγει κανένας από το αεροσκάφος αλλά μ' ένα αυτοκίνητο του προξενικού γραφείου το Άγιο Φως θα μεταφερθεί από τον Πανάγιο Τάφο στο Τελ Αβίβ. Και από το αεροσκάφος στο Ελ.Βενιζέλος. Καταλαβαίνετε ότι είναι μια διαδικασία πρωτοφανής.

Το σενάριο έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες. Το Άγιο Φως θα έρθει στην Αθήνα και δεν θα πάει πουθενά. Ούτε στη Θεσσαλονίκη. Φοβηθήκαμε πολύ το συνωστισμό και του κόσμου και των αξιωματούχων. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην πληγεί η δημόσια υγεία. Δεν θα διανεμηθεί. Θα πάει στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου και στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Σημασία έχει να είμαστε καλά. Εφέτος δεν θα μεταγγιστεί το Άγιο Φως στις λαμπάδες, αλλά μόνο στις καρδιές μας. Εφόσον υπάρχει πίστη, υπάρχει και Άγιο Φως».

27 σχόλια:

  1. Γράψτε εάν θέλετε πως είναι τεράστια η πίεση που δέχονται οι ιερείς για να ανοίξουν τις εκκλησίες από πλήθος ανθρώπων. Είδαμε περίπτωση στην επαρχία να πηγαίνει κόσμος έξω από το σπίτι ιερέα για να ανοίξει έστω λίγο την εκκλησία να ανάψουν ένα κεράκι. Προσωπικά θεωρώ πως οι απαράδεκτες εικόνες στα σούπερ μάρκετ σε λαϊκές και τράπεζες χωρίς καν αστυνομική παρέμβαση, ήταν λογικό να ξεσηκώσει τον κόσμο. Δηλαδή τι μας λέτε τώρα, πως στις εκκλησίες θα κολησεις τον ιό ενώ στα σούπερ μάρκετ δεν κολάει ο ιός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή λες να συμβεί το ίδιο και στις εκκλησίες;;; το αλλο που ρωτας μονος σου δεν ισχυει. εαν υπαρχει και κυκλοφορει ο ιος τον κολλας παντου

      Διαγραφή
    2. aderfe polh sosta to epesimanes NTROPH NTROPH NTROPH ,8 TO PROH ME 8 TO BRADH TA SOUPER MARKET ,,KAI H EKLISIES MAS KLISTES ,,,NTROPH ,,,,,KALH ANASTASH KALO PASXA ,,ALLA PASXA XORHS THIA KYNONIA DEN YPARXH ,,,KRIMA

      Διαγραφή
  2. Επιτρέπεται μόνο να χαϊδεύεις τα ζαμπονάκια στα σουπερμάρκετ, όχι να μπεις σε Εκκλησία. Βρείτε υγειονομική λογική στα μέτρα του Σεριφη Χαρδαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος και ΝΔ. Μια ευκαιρία είχε και την έχασε! Πιο αντιχριστοι και από τους αριστερούς τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως εδώ κολλάει το φωνή λαού οργή Θεού! Ούτε οι αριστεροί τέτοιο μένος με την εκκλησία. Θα έρθει η πληρωμή να είστε σίγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπη Κουλη!! Φιλησες το "δαχτυλιδι", προσκυνησες στη Στοα...Οτι και να δωσεις, σε βαθος τετρετιας, θα παρεις αυτο που σου αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τους δεξιούς βουλευτές τους τακτοποίησε ο Αλαβάνος. Να δω τώρα με τι μούτρα θα στέκονται πρώτοι πρώτοι στις λειτουργίες όταν ξαναγίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν προλάβετε να πείτε κάτι για τους άθεους . Σε εμάς τους άθεους δεν μας νοιάζει καν αν έρθει αυτο το άναμενο με κερί φως ούτε θα γίνει η νέα τάξη πραγμάτων μόλις βγούμε, ούτε ο θα γίνει κανένα θαύμα από τον φανταστικό τριαδικο θεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεστηκαμε αν σας νοιάζει....
      Αφού άθεοι είστε.....
      Αλλά μάλλον σας νοιάζει, γι αυτό ασχολείστε!!!

      Διαγραφή
  8. Ξαφνικα σας πήρε ο πόνος... Ολοι εσεις που σχολιάζετε ειμαι σιγουρος οτι 12:05 το βραδυ της αναστασης ηδη εχετε καθίσει στο τραπεζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Βούλγαρος δεν έκλεισε τις εκκλησίες ούτε επέτρεψε ο κόσμος να μείνει αλειτούργητος. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να μας προβληματίσει και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τους άθεους καπιτα-ληστές που μπλέξαμε ούτε το Άγιο φως θα μας αφήσουν να πάρουμε. Ακόμα και οι Οθωμανοί δεν το έκαναν αυτό. Τα ευρώ πάλι από το ναό χρήματος δεν μεταφέρουν τον ιό. Θα τα πούμε στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στον μιτσοτακη που της έκλεισε και δεν μασάει από τους ρασοφορους. Επιτέλους διαχωρισμός κράτους εκκλησίας, κάτι που δεν έκαναν οι αριστερόι, αλλά το κάνουν οι άριστοι! Εύγε μιτσοτακη, τελείωσε πλέον με τους θρησκους. Μας κούρασαν με της θρησκείες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τους ρασοφορους μπορεί να μην μασάει... αλλά από το λαό θα πάρει το τρίτο το μακρυτεροοοο
      ........

      Διαγραφή
  12. Ντροπή σας αχάριστοι και ο Χαρδαλιάς ο ανηξετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ..?? ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ... ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιερωνυμε ανικανε. Παρέδωσε τα σκήπτρα σε κάποιον ικανό και άξιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μεχρι και ο τσίπρας είχε σεβασμό στον Ιερώνυμο και τα παπαδαρια. Μπράβο στην κυβέρνηση μιτσοτακη που τελειώνει τους ρασοφορους. Επιτέλους η μασονία ανατέλλει! Ευχαριστούμε όλοι την κυβέρνηση ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρνα σήμερα να πάρεις το αρνί σου από την Τοπική της ΝΔ , είμαστε ανοιχτά μέχρι τις 15.00....

      Διαγραφή
  16. Να πάμε όλοι στην Εκκλησία. Μέσα στον ναό δεν έχουν εξουσία οι μπάτσοι, εκεί μέσα είμαστε πιστοί χριστιανοί και όχι πολίτες. Στο κάτω κάτω δεν μπορούν να μας συλλάβουν όλους, ούτε να μας επιβάλλουν διοικητικό πρόστιμο αν δεν τους δώσουμε τα στοιχεία.
    Εξουσία και δικαιοσύνη είναι ο λαός και όχι μια χούφτα μασοναριά, είτε πολιτικοί είτε επιφανείς ιατροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μακάρι να μπορούσα να σας παρατήσω όλους σας κ να πάω να μείνω στο βουνό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ας απαντησει καποιος.
    εμεις που δεν αναψαμε κερακι και δεν ακολουθησαμε λειτουργιά φέτος χάθηκε η ψυχή μας?

    ΥΓ οι προφητείες έχουν και θετικό πρόσημο αλλα αποσιώπησης προς αυτο.
    επειδη πολλοι αρεσκονται να μιλαν για σημαδια και ψευδοπροφητευουν.
    μιληστε και για τα θετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το θετικό είναι ότι καταλάβαμε τον ρόλο των μασώνων πολιτικών την τουλάχιστον ολιγοπιστία των αρχιερέων και την σημαντική, σε αριθμό, αθεΐα του λαού.
    Τέτοιος λαός, τέτοιοι πολιτικοί και αρχιερείς και το αντίθετο. Εφόσον έκαναν τέτοια υποχώρηση, να περιμένουμε και τις επόμενες πιο σημαντικές. Ένας Πριν γίνει κλέφτης και εγκληματίας, ξεκινά από τα μικρά και αυτά που θεωρούμε ασήμαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μην γελιόμαστε, είναι ξεκάθαρο οτι ενα μερος ιερεων-ιερατειου εχει φανατίστει τον κόσμο γιατί χάνει χρυσάφι και οχι γιατι τους ενδιαφερει να σωθουν οι "πιστοι".
    δεν θα ξεχασουμε την χλιαρότητα τους στο σκοπιανο και στα συλλαλητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μᾶλλον ἑβραιδωδεκαθεϊστής εἶσαι, γι' αὐτό τσαμπουνᾷς τέτοια παραμύθια. Οἱ ἴδιοι ἱερεῖς πού δέν ἤθελαν τό ξεπούλημα τῆς Πατρίδος στό σκοπιανό δέν ἀνέχονται καί τά χριστιανοφοβικά μέτρα τῶν σατανιστῶν τῆς ΝΔ.

      Ἀντιθέτως, ὅσοι σἂν τόν ἀνάξιο Ἱερώνυμο, ἦταν κατά τῶν Συλλαλητηρίων γιά τήν Μακεδονία, δέχονται καί τώρα νά ἐφαρμόσουν τά χριστιανοφοβικά μέτρα. Αὐτή εἶναι ἡ ἀλήθεια._

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ