Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διανομή και σε χωριά της Βέροιας από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

- Κάθε Τρίτη και Παρασκευή 11:30 - 15:00: Πανόραμα, Τριπόταμο, Γεωργιανούς, Ραχιά
- Κάντε έγκαιρα τις παραγγελίες σε αρνιά και κατσίκια
Οι μετακινήσεις για το Πάσχα έχουν απαγορευθεί, οι μετακινήσεις μας εκτός σπιτιού είναι περιορισμένες αλλά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει φροντίσει να κρατήσει και φέτος ζωντανό το έθιμο ετοιμάζοντας όλα τα παραδοσιακά εδέσματα για το πασχαλινό τραπέζι και να μας τα φέρει και στην πόρτα μας! Τα πιο αγνά, ποιοτικά και ελληνικά κρέατα, α
ρνιά και κατσίκια από την ελληνική ύπαιθρο, εντυπωσιακά κρεατοσκευάσματα και μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, τσιγεροσαρμάδες, κοντοσούβλια χοιρινά και κότας, λουκάνικα, μπιφτέκια, όλα χειροποίητα με τα πιο ποιοτικά υλικά, μας περιμένουν στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τις πασχαλινές αγορές και παραγγελίες.

Κάντε την παραγγελία σας για το Πάσχα
Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αυτό το διάστημα με τον κορωνοϊό, κάντε έγκαιρα την παραγγελία σας μέχρι τη Μ. Δευτέρα, για να σας εξυπηρετήσουμε με Αρνιά - Κατσίκια από την ελληνική ύπαιθρο.

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» φέρνει την παραγγελία στην πόρτα μας!
Προστατεύστε τους εαυτούς σας και τα άτομα που αγαπάτε και αφήστε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στον χώρο σας, φυσικά τηρώντας, όπως πάντα, όλα τα μέτρα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ξεκίνησε και πρόγραμμα διανομής παραγγελιών και σε περιοχές και χωριά εκτός Βέροιας. Συγκεκριμένα:
- Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα διανέμει παραγγελίες σε Πανόραμα, Τριπόταμο, Γεωργιανούς και Ραχιά και ώρες 11:30 - 15:00.

Εσείς απλά κάντε την παραγγελία σας στο ☎️2331061683.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα μας βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ