Quantcast

http://picasion.com/

Ενεχυροδανειστήριο «Cash Θωμάς» στη Βέροια: Άμεσα μετρητά - Αγορά σαν κόσμημα

Εχεμύθεια - Απόλυτη ασφάλεια - Οι υψηλότερες τιμές της αγοράς
Στο ενεχυροδανειστήριο «Cash Θωμάς» στη Βέροια, σεβόμαστε τα πολύτιμα αντικείμενα και τα κοσμήματα που με κόπο αποκτήσατε και αποτελούν ένα σημαντικό ή και συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας.
Κοστολογούμε τα χρυσαφικά και τις πολύτιμες πέτρες ως κόσμημα και ΟΧΙ μόνο με την τιμή του χρυσού, γεγονός που σας επιτρέπει να επωφελείστε με υψηλότερες τιμές και να δανείζετε τα πολύτιμα μέταλλα και λίθους σας στην πραγματική τους αξία!
Στα ενεχυροδανειστήρια «Cash Θωμάς» αγοράζουμε όλα τα χρυσαφικά, καινούρια ή σπασμένα, δόντια, διαμάντια, ασήμι, όλα τα επώνυμα ρολόγια, χρυσά νομίσματα και λίρες. Με εχεμύθεια και απόλυτη ασφάλεια προσφέρουμε τις υψηλότερες τιμές της αγοράς.

Εμπιστευθείτε το Ενεχυροδανειστήριο «Cash Θωμάς» και επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες λύσεις, την φερεγγυότητα, την εμπιστοσύνη, τις ξεκάθαρες νόμιμες συναλλαγές, πάντα προς όφελος του πελάτη.


Θα μας βρείτε:
Τρεμπεσίνας 10, Βέροια (μέσα στη στοά των ΚΤΕΛ) 
Τηλ. 2331 505044 - 6972266855



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ