Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H Μπέλλα, ο αποκλεισμός στην Κύπρο και το πανάκριβο περιδέραιο του οίκου Tifanny’s

Αποκλεισμένη στη Κύπρο βρίσκεται η Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα. Το γνωστό μοντέλο από τη Βέροιας πήγε στο Νησί της Αφροδίτης για φωτογράφηση και λόγω εξελίξεων με τον κορωνοϊό έμεινε εκεί για κάποιες βδομάδες. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι εκεί ζει ο αγαπημένος σύντροφός της
και Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας Λωνίδας Λεωνίδου. Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταματη για τις τρέχουσες  εξελίξεις στη ζωή της.

«Είμαι αποκλεισμένη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό σε καραντίνα. Είχα έρθει εδώ για μια φωτογράφηση για εξώφυλλο περιοδικό και για τον σύντροφο μου που ζει μόνιμα εδώ. Ωστόσο λόγω της απαγόρευσης πτήσεων είμαι εδώ αποκλεισμένη δύο εβδομάδες. Είχα κανονίσει να φύγω 20 Απριλίου για Αμερική για δουλειές στο πρακτορείο μου και δεν μπορώ να φύγω έχω αφήσει το εισιτήριο μου ανοιχτό. Νοιώθω περίεργα με όλη την κατάσταση. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα».

Η δίμετρη καλλονή πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλια της και τα γιόρτασε prive μαζί με τον αγαπημένο της.

«Έγινα 24 και ήταν τα πιο διαφορετικά γενέθλια της ζωής μου. Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ευτυχώς προνόησε ο σύντροφος μου να μου κάνει τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής μου με τούρτα και δώρο». Πρόκειται για ένα πανάκριβο περιδέραιο του οίκου Tifanny’s.




Πηγή

7 σχόλια:

  1. χαρδαλια παραιτήσου που δεν επαναπατρισες το κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και είχαμε μια φαγούρα που αποκλιστικε η Μπέλλα με το Τίφανυ πόσο ανεγκεφαλοι κ υπερβολικοί αυτοί που τογραφουν ο κόσμος χάνεται κ εμείς ασχολούμαστε με τα πλαστικά έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα φαντάζομαι τι είναι αυτός ο Λεωνίδου που κουβαλάει την Ιωάννα...., χαχαχα
    Θα τρελαθούμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτείνω να φτιάξουμε στην Βέροια άγαλμα στον ΗΡΩΑ Λεωνίδα που συνεχίζει να αντέχει το ''ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ'', και να το κρατάει μακριά από την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΙΜΕΤΡΗ. ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.
    ΕΒΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
    ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ...ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ψυχρή αλήθεια είναι ,οτι μια καραντινα ενα δυο μήνες με τη Μπελα, θα καθόταν καλα και θα γλιτώναμε τον κορονοιο και θα χάναμε και 2-3 κιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ