Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντίδραση των Λογιστών για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) προκαλεί η προθεσμία που θέτει η απόφαση για την επιστρεπτέα προκαταβολή, όπως μας ενημερώνει με ανάρτηση του ο Πρόεδρος των φοροτεχνικών Ημαθίας κ. Στέργιος Ζυγουλιάνος.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας τονίζουν ότι η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης μαζί με όλα τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται μέχρι τις 10 Απριλίου είναι πρακτικά αδύνατη. Για το ίδιο θέμα υπήρξε παρέμβασή στον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, και στον Υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, από τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Κόλια, ζητώντας τη μεταφορά της προθεσμίας, που έχει οριστεί για τις 10 Απριλίου 2020, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων, ώστε να αξιοποιήσουν την επιστρεπτέα προκαταβολή του Υπουργείου Οικονομικών, στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport». Ελπίζουμε στην γρήγορη επίλυση του θέματος από το Υπουργείο για το καλό όλων των επιχειρήσεων.

1 σχόλιο:

  1. το πρόβλημα ειναι ο μεγαλος αδελφος που θα προστατεψει τα μικρα αδελφια γι'αυτο ενισταται ολοι , γιατί χάνεται η βολή τους και η βολη αυτων που την παρεχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ