Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στους 70 πόντους και ανεβαίνουμε! «Θάβεται» στο χιόνι το Σέλι!

Τι; Απρίλιος; Δεν καταλαβαίνει από τέτοια το Σέλι, που τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στη δίνη του χιονιά μαζί με τα υπόλοιπα ορεινά χωριά του Βερμίου και των Πιερίων. Το «στοίχημα» των κατοίκων του Σελίου από το πρωί είναι αν θα καταφέρει αυτή τη φορά η χιονόστρωση να ξεπεράσει το ένα μέτρο. Οι μεζούρες βγήκαν
στο χωριό και δείχνουν ήδη 70 πόντους χιόνι, ενώ πριν από καμιά ώρα ξεκίνησε νέα χιονόπτωση! Για να δούμε, θα «πάνε ταμείο» οι Σελιώτες; Ας ελπίσουμε τουλάχιστον τα ορεινά χωριά να μην αντιμετωπίσουν εκ νέου προβλήματα με παγωνιές και διακοπές ρεύματος και το λευκό τοπίο να μείνει απλά ως ένα ευχάριστο φόντο στον εγκλεισμό.

Δείτε φωτογραφίες που έφτασαν πριν από λίγο:





















4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ. ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ (ΥΓΡΟ) ΠΥΚΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΤΡΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΟΤΙ ΡΙΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδυλλιακές εικόνες. ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κορωνοϊός, πρέπει να είναι αλλεργικός στο χιόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ποτέ καταλαβαινουμε την εικόνα της γης τότε μόνο θα δούμε το μέλλον μας επανω στην γη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ