Quantcast

http://picasion.com/

Κοντά 18.000€ σε 2 ημέρες «κόστισαν» στους Ημαθιώτες οι άσκοπες μετακινήσεις

Με την χώρα μας να παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας και την παράταση των μέτρων μέχρι τις 4 Μαΐου να είναι πιθανότατα και η τελευταία, αν κάτι δεν «στραβώσει» την τελευταία στιγμή, η κατάργηση του SMS στο 13033 ή των έντυπων βεβαιώσεων που είναι απαραίτητες για τις μετακινήσεις μας εντός και εκτός νομού, θεωρείται θέμα χρόνου. Ωστόσο, όπως καθημερινά υπενθυμίζεται από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, μέχρι την ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό για τη σταδιακή άρση τους, τα μέτρα ισχύουν κανονικά, καθημερινά και για όλους. Για τον εντοπισμό παραβάσεων μεταξύ πεζών και οδηγών, διενεργεί 24ωρους ελέγχους η Αστυνομία, με κλιμάκια σε όλη την Ημαθία. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, την Πέμπτη βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις σε πεζούς και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150€, καθώς και 7 παραβάσεις σε οδηγούς που επιχείρησαν να μετακινηθούν άσκοπα εκτός Ημαθίας. Αριθμός ρεκόρ σε «300άρια» στην Ημαθία από τη στιγμή που επιβλήθηκαν τα μέτρα. Και στους 7 οδηγούς επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€, ενώ τους αφαιρέθηκαν οι πινακίδες των οχημάτων τους για 60 ημέρες.

Την Παρασκευή πάλι, οι Ημαθιώτες φαίνεται πως παρασύρθηκαν από τον ανοιξιάτικο καιρό και ξεχύθηκαν στους δρόμους, με 64 από αυτούς να «πιάνονται» χωρίς βεβαίωση ή SMS, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 150€ έκαστος. Παράλληλα, 3 ήταν τα οχήματα που εντοπίστηκαν να επιχειρούν άσκοπη μετακίνηση εκτός Ημαθίας. Στους 3 οδηγούς επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και η αφαίρεση πινακίδων, ενώ πρόστιμο 300€ επιβλήθηκε και στον συνεπιβάτη του ενός οχήματος.

Κοινώς, αν τα βάλουμε κάτω, 17.850€ σε δύο ημέρες πλήρωσαν οι Ημαθιώτες σε ένα διήμερο για τις άσκοπες μετακινήσεις τους. Το νου σας, γιατί ακολουθεί ΣΚ και Πρωτομαγιά!

6 σχόλια:

  1. Οταν θα τους παρουν με τις ντοματες και με κατι αλλο, τοτε να δεις ποσα θα ξοδεψουν οι Ημαθιωτες...Ειναι ο Ολοκληρωτισμος κυριοι...Ολοι τωρα τωρα τους βγαινει το αχτι και το παιζουν Νομος..Καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάει να γράψει η αστυνομία καποιον στο παρκο της Ελιάς και των Αγιων Αναργύρων που κάθε μέρα γινεται χαμος από κόσμο και κυρίως ηλικιωμένους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε η αστυνομία πάει στη μπαρμπουτα ή κόβει πρόστιμα μόνο στην ανοιξεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασ πάνε στη Μπαρμπούντα στο άλσος στην Πιερίων στη καλήθέα??? Λες και είναι Τσιμισκή!!! Εμένα κάνανε παρατήρηση που ειμουνα μόνος πάνω στα φράγματα που ειμουνα μόνος μου γιατί ειμουνα μακριά από το σπίτι μου!!! Όλοι σεριφηδες το παίζουνε!!! Αυτοί τους δώσανε αέρα θα γράφουμε και τα σκυλιά στης αυλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καιρος ειναι να σοβαρευτει και η αστυνομια με αυτο το θεμα και σιγα σιγα να μπαινει αυτη και οι αστυνομικοι στην κανονικότητα. δεν γινεται να μην μπορουμε να παμε στα σπιτια μας που ειναι 5 10 και 15 χιλ. μακρια απο την κυρια κατοικια μας εστω για 4-5 ωρες να κανουμε καποιες εργασιες κτλ και ποσα αλλα υπερβολικα και παραδοξα εχει να πει ο καθενας μας!!!
    φτανει με τις υπερβολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΣΟΥΒΛΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΡΕ ΕΣΚΑΣΑ ΑΝ ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑ.... ΝΑ ΕΝΑ ΜΑΤΙ!!! ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΕΤΣΑΚΙ ΡΕ ΔΕΝ ΦΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΑΡΝΙ ΘΑ ΜΕ ΣΒΗΣΕΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ