Quantcast

http://picasion.com/

11 χρόνια χωρίς τον «Στρατηγό»

Την Τρίτη 7 Απριλίου συμπληρώθηκαν 11 ολόκληρα χρόνια από τον χαμό του Κοσμά Λιάκου. Ένας άνθρωπος που αγάπησε τη Βέροια και το ποδόσφαιρο παραπάνω και από την ζωή του. Ο «στρατηγός» της Θύρας 4 που ταξίδεψε σ' όλη την Ελλάδα και χάρισε μέχρι και την τελευταία ρανίδα του
αίματός του για τη «Βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται πλέον στην «Γειτονιά των Αγγέλων». Ήταν εκείνος που έδωσε δύναμη, πυγμή και όραμα στο οπαδικό κίνημα της Βέροιας. Χάρη σ' αυτόν γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές οπαδών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.
Οι φίλαθλοι της Βέροιας δεν τον ξεχνούν ποτέ και πάντα τον τιμούν μ' ένα πανό με τη φωτογραφία του, αναρτημένο στο ίδιο σημείο της «θύρας 4», σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των «κυανέρυθρων». 

Είναι σίγουρο πως εκεί ψηλά στον ουρανό όπου βρίσκεται, ο Κοσμάς Λιάκος θα είναι μπροστάρης στο «Σύνδεσμο Φίλων Βέροιας Παραδείσου» και θα χτυπάει το τύμπανο, στέλνοντας μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στους συνοπαδούς του, που τόσο αγάπησε, μα και τόσο... αγαπήθηκε! Καλή αντάμωση «Στρατηγέ»!

1 σχόλιο:

  1. THEOS XORESTON O KYRIOS NA ANAPAUH THN PSHXOULA TOU ,,EIXE PNEUMATIKO KAI EKSOMOLIGIOTANE KAI KYNONOUSE MEGALO OPLO GIA NA BRETHI STHN GITONIA TON AGGELON ,,,,,MHN KSEXNAME KAI TON NTINO TON KARAHSKO 1986 HMERA TETARTH ME TO RENO TO 5 ,,LEBADIAKOS BEROIA ,,THEOS XORESTON KAI TON NTINO ETON 27,,,BEROIA MEXRH KOKALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ