Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης νέος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας

Ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, αναλαμβάνει νέος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη» που εδρεύει στη Βέροια, έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς. Ο Υποστράτηγος Γούναρης υπηρετούσε ως Διοικητής στην 1η Ταξιαρχία Καταδρομών Αλεξιπτωτιστών στη Ρεντίνα -η οποία υπάγεται στην 1η Μεραρχία Πεζικού- και αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος Υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη Διοικητή της ιστορικής Μεραρχίας, που αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστράτηγου.

11 σχόλια:

  1. Αυτά τα κοντογυρισμένα μανίκια είναι κακό χάλι. Ας τους το πει κάποιος, να μην εξευτελίζονται ανώτεροι αξιωτικοί άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρεψου, οι αξιωματικοι δεν My Style Rocks .
      Εχεις φτασει στο σημειο να τα βλεπεις ολα οπως σου τα δειχνουν στην τηλεοραση.
      Σταματω για να μην πω περισσοτερα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ σοβαρέψου. Δεν μίλησα για μόδα. Είναι ζήτημα κύρους, ηθικού, αξιοπρέπειας. Δεν είναι εικόνα Στρατηγών αυτή. Είναι απαράδεκτο να κυκλοφορούν σαν τα λέσια. Είναι σαν να φοράς σακάκι/κοστούμι, και να διπλώνεις τα μανίκια. Δεν βλέπεις το γελοίον του θεάματος;

      Διαγραφή
    3. ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ.
      ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΗ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΛΑΚΗ.
      ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΑ ΡΑΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.
      ΘΕΡΙΝΗ ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ.
      ΠΗΓΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ;;;

      Διαγραφή
    4. 1) Δεν είναι με το αλεξίπτωτο και την παραλλαγή τώρα, με επίσημη στολή είναι. Δεν καταλαβαίνεις την διαφορά;
      2) Όταν πήγα εγώ στρατιώτης, εσύ μάλλον ήσουν αγέννητος. Πρόλαβα την εποχή που οι Αξιωματικοί δεν κυκλοφορούσαν έτσι. Εμείς οι στρατιώτες ως χειμερινή στολή εξόδου είχαμε μία χακί και ως θερινή στολή εξόδου είχαμε μία λινή χρώματος λαδί. Πού να τα ξέρεις εσύ αυτά!

      Διαγραφή
    5. απ'οτι φαίνεται είσαι πολύ παλιός (από την εποχή με τις χλαμύδες, τις ασπίδες και τα τόξα...) οπότε που να συνεννοηθούμε. Έτσι μην ασχολείσαι με τέτοια θέματα, άσε τη ζωή να εξελιχθεί, εσύ κοίτα μόνο να επιβιώσεις (τώρα με τον κορονοϊό). Η σωτηρία της χώρας είναι σε καλά, έστω και σηκωμένα μανίκια.

      Διαγραφή
  2. οπου σταματαει η λογικη αρχιζει...

    εδω περασαν δεκαετιες για να καταλαβουν οτι δεν ειναι δυνατον σε μια συγκεκριμενη ημερομηνια για ολοκληρη την ελλαδα να αλλαζει απο θερινη σε χειμερινη η στολη των στρατιωτικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΤΟΛΗ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΚΑΝΟΣΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ. ΟΧΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ

      Διαγραφή
    2. Nα αλλάξει λοιπόν ο βλακώδης κανονισμός. Να γίνει όπως παλιά, που ήταν αξιοπρεπής η εμφάνιση, χειμώνα - καλοκαίρι. Χώρια που νομίζω πως οι εκ καταδρομέων έχουν μία τάση για τέτοια καγκούρικη εμφάνιση. Δεν έχω δει άλλους του Στρατού Ξηράς σε τέτοια ρεζιλίκια.

      Διαγραφή
  4. Ποιος είναι αυτός ο… σχολιαστής; Είναι δυνατόν να σχολιάζει με αυτό τον τρόπο έναν καταδρομέα-αλεξιπτωτιστή-ΟΥΚα στρατηγό, από τους καλύτερους και πιο δυναμικούς που διαθέτει το στράτευμα, που διοίκησε την ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων-ανορθοδόξου πολέμου επί χρόνια με εξαιρετικές επιδόσεις;
    Λίγο ακόμα και αυτοαναφλέγεσαι.., υπέργηρο αγόρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ