Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρήστος Κελπέκης: Ο άσσος της «Βασίλισσας»

Στα 60 ένδοξα χρόνια ιστορίας της Βέροιας έχουν υπερασπιστεί την εστία της αρκετοί καλοί τερματοφύλακες. Ένας από αυτούς ήταν και ο Μακεδόνας Χρήστος Κελπέκης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Καμπανιακό. Με ύψος 1,92 μ. και μπόλικο ταλέντο ξεχώρισε γρήγορα και σε ηλικία 19 ετών
ήρθε στη Βέροια. Από το 1995 θα ενταχθεί στο δυναμικό της Καλαμάτας. Θα φορέσει τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας» ως το 2001 και μετά θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.
Θα αγωνιστεί στο γηραιό μέχρι και τη σεζόν 2004/05. Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του οι Απόλλων Καλαμαριάς, Βέροια, Μακεδονικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πόντιοι Κατερίνης, ξανά Ηρακλής και τέλος επιστροφή στον Καμπανιακό που έκλεισε την καριέρα του.
Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που φόρεσαν την φανέλα της «Βασίλισσας». Κύριο προσόν του ήταν η εκτίναξη και η ταχύτητα. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και όλοι μιλούσαν για ένα εξαιρετικό γκολκίπερ που θα μπορούσε να κάνει καριέρα ακόμα και στο εξωτε
ρικό. Πλέον είναι ένας επιτυχημένος προπονητής τερματοφυλάκων με θητεία σε ΠΑΟΚ και Μακάμπι (πάντα ως βοηθός του Ίβιτς). Μετρά 79 συμμετοχές στη Super League, 16 στο Κύπελλο Ελλάδας και 11 στη Β’ Εθνική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ