Quantcast

http://picasion.com/

Χρυσοχοΐδης: Οσοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα θα αντιμετωπίζονται ανάλογα από την ΕΛ.ΑΣ.

O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη χώρα μας και τον ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δηλώσεις του τόνισε ότι πρέπει όλοι να έχουν το αίσθημα της ατομικής ευθύνης για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τον κορωνοϊό «Είμαστε σε κατάσταση υπεύθυνης στάσης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Ο καθένας και η καθεμία οφείλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Έτσι προστατεύουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνανθρώπους τους. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Από όλες και όλους. Η αστυνομία κάνει ελέγχους και φροντίζει για την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχουν ωστόσο ελάχιστοι που δεν πειθαρχούν. Όσοι δεν πειθαρχούν πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, η συμπεριφορά αυτή συνιστά δημόσιο κίνδυνο. Εάν συνεχίσουν θα αντιμετωπισθούν ανάλογα».

6 σχόλια:

  1. βεροιωτη συντονισε ολα τα μμε ημαθιας να βγαλατε ενα μυνημα για την αναγκαιοτητα να μεινουμε σπιτι αυτες τις 14 μερες και οσο διαρκεσει. με ενα τραγουδι υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν και οι απειλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν συμπεριφέρεσαι ανεύθυνα δεν θα έπρεπε; Εσύ τι θα έκανες;

      Διαγραφή
    2. Ότι τα δρακόντεια μέτρα μπορεί να είναι βλακώδη και καταστροφικά δεν περνά από τό μυαλό σου, ε;

      Διαγραφή
    3. Σε όλο τον κόσμο λαμβάνονται μέτρα, τα οποία εσύ θεωρείς βλακώδη, και ο μόνος έξυπνος είσαι εσύ. Η βλακεία πράγματι είναι αήττητη.

      Διαγραφή
  3. Μακάρι να λειτουργούσε έτσι και για την προστασία από την εγκληματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ