Quantcast

http://picasion.com/

Χαρίση: «Να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας»

Μια πολύ όμορφη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Αντωνία Χαρίση. Η γνωστή εκπαιδευτικός και πρώην υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας, ανέφερε πως αυτές τις ημέρες που είναι τα σχολεία κλειστά, λόγω κορωνοϊού, οι γονείς θα πρέπει να περάσουν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους και να μην τα αφήσουν να παρακολουθούν μόνα τους εκπομπές και ειδήσεις που ίσως τα τρομάξουν. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση της κ. Χαρίση που έχει δεκάδες αναδημοσιεύσεις στα social media: 

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ παραγωγικό με τα παιδιά μας τις ημέρες που θα παραμείνουμε στο σπίτι μαζί τους... Να ασχοληθούμε πραγματικά με αυτά, συζητώντας μαζί τους, διαβάζοντάς τα ιστορίες, παίζοντας επιτραπέζια, κάνοντάς τα μαθήματα δεξιοτήτων (μαγειρικής, ζωγραφικής, χαρτοκοπτικής κ.α.), ακούγοντας και συζητώντας για τη μουσική... Δεν τα αφήνουμε μόνα τους μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν συζητούμε μπροστά τους τους φόβους και τους πανικούς μας, ούτε επιτρέπουμε να παρακολουθούν μόνα τους εκπομπές και ειδήσεις που ίσως τα τρομάζουν, για ό,τι συμβαίνει γύρω μας, αλλά τους εξηγούμε με νηφαλιότητα τις απορίες τους... Τα κάνουμε να νιώθουν ασφαλή και προστατευμένα στο σπίτι τους και κάτω από τις "φτερούγες" των γονιών ή των παππούδων τους»...

4 σχόλια:

  1. Κυρία μου εσύ ζεις στον κόσμο σου, και εμείς στην πραγματικότητα. Εσένα περιμέναμε να μας υποδείξεις πως θα συμπεριφερθούμε σαν γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΖΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
      ΔΕΝ ΕΔΝΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ Μ.Κ.Δ.

      Διαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ