Quantcast

http://picasion.com/

Αγορά φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Για μοναχικούς ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και ευπαθείς ομάδες του δήμου Βέροιας
Με το σύνθημα «Μείνε σπίτι - Φροντίζουμε για σένα», το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνει την επέκταση των υπηρεσιών του «Βοήθεια στο Σπίτι», με σκοπό να εξυπηρετήσει τα μοναχικά άτομα τρίτης ηλικίας, τα άτομα με αναπηρία και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, με την αγορά φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το διάστημα που πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι. Στην ανακοίνωση αναγράφονται και τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται:

Το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και ανταποκρινόμενο στην ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, στέκεται ανθρώπινα δίπλα στους δημότες και παράσχει κάθε δυνατή αρωγή. Για το σκοπό αυτό εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες του «Βοήθεια στο Σπίτι» με το σύνθημα «Μείνε σπίτι - Φροντίζουμε για σένα». 

Οι δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι» του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας θα βοηθούν μοναχικά άτομα τρίτης ηλικίας, άτομα με αναπηρίες και όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν βοήθειας για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους.

Μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά και ώρες 09:00 - 13:00, στα παρακάτω τηλέφωνα των δομών, ανά δημοτική ενότητα διαμονής σας:

- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Βέροιας: 2331353825.
- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου: 2331043390
- Βοήθεια στο σπίτι Δ.Ε. Δοβρά: 2331051187
- Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Μακεδονίδος: 2331351721
- Βοήθεια στο Σπίτι Δ.Ε. Βεργίνας: 2331352019
facebook: Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Βέροιας

Το προσωπικό του «Βοήθεια στο σπίτι» του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας θα αξιολογεί το αιτήματα και, ανάλογα με την δυνατότητα, θα σας εξυπηρετεί σε θέματα όπως: αγορά και προμήθεια φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και άλλες πρακτικές εξυπηρετήσεις της καθημερινότητας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Μείνε σπίτι!

3 σχόλια:

  1. ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ;;
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑ ΕΞΩ;
    ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβασιούχοι και βάζουν πλάτη! Οι μόνιμοι στις καρέκλες τους. Ελλάς το μεγαλείο σου. Κάντους μόνιμους δήμαρχε, τί περιμένεις; Αυτοί βγάζουν ασπροπρόσωπο το δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ