Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βοήθεια στο Σπίτι»: Έκλεψαν αυτοκίνητο της υπηρεσίας στην Ημαθία

Δεκάδες μοναχικοί ηλικιωμένοι και μη πολίτες της Ημαθίας που έχουν ανάγκη από περίθαλψη και στήριζαν τις ελπίδες τους στο προσωπικό της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» τις κρίσιμες αυτές ημέρες, θα μείνουν αβοήθητοι εξ αιτίας κάποιων ασυνείδητων. Πρόκειται γι’ αυτούς που παραβίασαν το βράδυ της Δευτέρας το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Δήμο Αλεξάνδρειας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον όρχο του Δήμου στο Πλατύ Ημαθίας και δεν δίστασαν να το κλέψουν, παρ’ όλο που έφερε εμφανή διακριτικά της υπηρεσίας. 

Το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για την λειτουργία του «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς το χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι για να εξυπηρετούν δημότες αλλά και ηλικιωμένους σε όλες τις κοινότητες της περιοχής οι οποίοι έχουν ανάγκη από ιατρική βοήθεια. Η Αστυνομία που ενημερώθηκε για την κλοπή «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσει το κλεμμένο όχημα.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΨΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΧΑΛΑ ΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ