Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολλή δόση... Βέροιας το επεισόδιο της Κυριακής στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Το 23ο επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου από το κανάλι OPEN, με τους τηλεθεατές να καθηλώνονται άλλη μια φορά στις οθόνες τους. Οι Βεροιώτες για έναν λόγο παραπάνω, καθώς και σε αυτό το επεισόδιο, η Βέροια είχε την τιμητική της. Εξάλλου,
όπως γνωρίζαμε και από τα γυρίσματα που έγιναν για 10 ημέρες στην πόλη μας, η Βέροια θα φιλοξενούσε το δεύτερο και πιο θλιβερό κομμάτι της σειράς. Άλλα 9 επεισόδια έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των 32 επεισοδίων και όσο φτάνουμε προς το τέλος, το δράμα των Ποντίων κορυφώνεται και τα πλάνα από τη Βέροια πληθαίνουν.
Το σκηνικό που φιλοξενεί την Αμισό, την πόλη της οικογένειας Παυλίδη, είναι η Μπαρμπούτα και η Κυριώτισσα. Με την έλευση των Ρώσων, οι Χριστιανοί ζητωκραυγάζουν. Ο Μητροπολίτης τρέχει στα στενά της Αμισού φωνάζοντας «Ανέστη ο Χριστός, τα αδέλφια μας γύρισαν!» και πίσω του τρέχουν οι κάτοικοι της Αμισού, ανάμεσά τους και πολλοί Βεροιώτες που συμμετείχαν στα γυρίσματα ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Όπως και στο πλάνο στη στοά της Εβραϊκής Συνοικίας, όπου και εκεί συμμετέχουν μόνο Βεροιώτες.
Ο κάτοικοι της Αμισού, που κατάφεραν να επιβιώσουν από τις κακουχίες στις πορείες θανάτου, επέστρεψαν στην πόλη, αλλά βρήκαν τα σπίτια τους και τα χωράφια τους καταπατημένα από Τούρκους. Η Χαρά τρέχει στο σπίτι της μαζί με τον Παναγιώτη αλλά βρίσκει μέσα μια οικογένεια Τούρκων προσφύγων από την Καππαδοκία, που τους διώχνει. Το σπίτι της είναι το Αρχοντικό Μπέκα στη Μπαρμπούτα, που σήμερα στεγάζει τα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης. 
Εν αναμονή και των υπολοίπων επεισοδίων, όπου η Βέροια θα αποτελεί πλέον το σκηνικό για πολλά σοκαριστικά γεγονότα, αλλά και τους Βεροιώτες γνωστούς μας σε πρώτο ή... δεύτερο πλάνο! Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο, πατήστε εδώ

Δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο αλλά και κάποιες backstage από τα γυρίσματα εκείνης της ημέρας σε Μπαρμπούτα και Κυριώτισσα:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ