Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Φράγμα χρειάζεται κάδους!

Σε λίγες ημέρες, αρχίζει η εποχή που εκατοντάδες πολίτες της Βέροιας θα ξεκινήσουν τις αθλοπαιδιές και το περπάτημα στην εξοχή. Όπως είναι λογικό, για μια ακόμη χρονιά, από τις κορυφαίες επιλογές θα είναι το Φράγμα του Αλιάκμονα, καθώς διαθέτει, πανέμορφο φυσικό τοπίο, ποτάμι και άνετο
πάρκινγκ. Μια περιοχή που ενδείκνυται για άσκηση και προσωπική αναζωογόνηση. Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να σεβαστούν το περιβάλλον και να μην πετάνε όπου να' ναι τα σκουπίδια τους, ενώ και η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να τοποθετήσει και άλλους κάδους απορριμάτων, γιατί αν λάβουμε υπόψιν την σημερινή κατάσταση (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία), τότε τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για το Φράγμα του Αλιάκμονα!

3 σχόλια:

  1. Βεροιώτης δεν μας νοιάζει τίποτα απο αυτά.
    το μόνο που μας νοιάζει
    είναι
    η περιουσία του πάππου-μπαμπά και
    πως θα κομπάζουμε στο γείτονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θέλει μόνο κάδους, θέλει και παιδεία. Αν είναι γεμάτος ο κάδος το κρατάς και το πετάς στο σπίτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λαθρομετανάστες το έκαναν τσιφλίκι τους εκεί, τρώνε, πίνουν, πετάν τα σκουπίδια όπου νάναι,ψαρεύουν, και γενικά κάνουν ότι θέλουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Ήδη ο κόσμος φοβάται να πηγαίνει, και ιδίως όταν πέφτει ο ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ