Τι είπε ο Γεωργιάδης για Βέροια, Τρίγλια και διοίκηση

Στο περιθώριο του αγώνα της «Μαύρης Θύελλας» με τη Βέροια στην «Παραλία», ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε με τον προπονητή της «Βασίλισσας του Βορρά», Κώστα Γεωργιάδη. Τα βασικά σημεία της κουβέντας ήταν η Βέροια και η Τρίγλια, δύο ομάδες που ο νεαρός τεχνικός
κάθισε στον πάγκο την φετινή αγωνιστική περίοδο. «Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αχάριστος. Δεν ξεχνώ την Τρίγλια, αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα, όπου έζησα σχεδόν δύο χρόνια και τους ανθρώπους της. Εκεί, υπάρχει κάποιος που με αγαπά πολύ, αλλά δεν μπορεί ακόμη να δεχθεί το γεγονός πως έφυγα από την πρώην ομάδα μου. Εγώ όμως τον αγαπώ πάντα πολύ και αυτόν»! (χαμόγελα) ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.


Όπως είναι λογικό η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τη Βέροια: «Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια εδώ στη Βέροια η οποία, όπως και η Καλαμάτα, είναι μία μεγάλη ελληνική επαρχιακή ομάδα. Μου έγινε η πρόταση, έχω δεσμούς φυσικά με την «Βασίλισσα του Βορρά» και έπρεπε στην παρούσα φάση να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Μπορεί φέτος να μην τα καταφέρουμε, όμως η διοίκηση είναι δίπλα μας, έχει στόχο και όραμα και οι προσπάθειες όλων μας, αργά ή γρήγορα και με σκληρή πάντα δουλειά, θα δικαιωθούν…» κατέληξε ο προπονητής της Βέροιας.

1 σχόλιο:

  1. Α τώρα ξύπνησες ότι μπορεί να μήν βγάλεις την ομάδα; τελικά βλέπεις μπροστά εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ