Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (30/3 - 5/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 31 Μαρτίου 2020, πραγματοποιείται μία αρκετά δύσκολη όψη, η Σύνοδος Άρη-Κρόνου στο Ζώδιο του Υδροχόου. Το «γκάζι» κοντράρεται με το «φρένο» στην συμπεριφορά μας, στη ζωή μας, στις αποφάσεις μας, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στις δραστηριότητες μας Ένταση και συγκρούσεις έρχονται και οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι αρκετά δυσάρεστες, αν δεν προσέξουμε πολύ την συμπεριφορά μας, αλλά κι αν δεν επιστρατεύσουμε λογική, ωριμότητα και ανοχή στα εμπόδια!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ο Άρης μπορεί να περνά στο ζώδιο του Υδροχόοου όμως η σύνοδός του με τον Κρόνο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχει σηκωθεί χειρόφρενο σε όλα και ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια για την υλοποίηση των επιθυμιών σου. Στην πορεία ωστόσο να ξέρεις ότι θα πάρεις φόρα και κανείς δεν θα σε σταματά. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους κάνει πιο ανάλαφρο το κλίμα στις επικοινωνίες σου, ενώ δεν λείπουν τα φλερτ και τα ερωτικά μηνύματα που σε τονώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ο καιρός που μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να “παίξεις” λίγο παραπάνω με τα λόγια σου, για να τονώσεις τη σχέση σου, ή για να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο κλίμα σε μία επαφή που διατηρείς τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εντείνει για λίγο τις δυσκολίες στα επαγγελματικά σου ωστόσο μέσα από αυτή την λαίλαπα που βιώνεις και εσύ αλλά και όλοι μας, θα μπορέσεις να βγεις νικητής. Στα οικονομικά σου έχεις σκαμπανεβάσματα;

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Άρης και ο Κρόνος “φιγουράρουν” στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, στον Υδροχόο και από αυτή την θέση σου βάζουν ισχυρά εμπόδια για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Νιώθεις ότι δεν περνά κάτι από το χέρι σου τώρα να γίνει για να αλλάξει μία κατάσταση. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα συμβάλει στην βελτίωση του εισοδήματός σου. Επιπλέον η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα φέρνει χαρούμενες ειδήσεις που θα σε τονώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου συνεχίζει να είναι ρομαντική και υπάρχουν μηνύματα και επαφές που σε κάνουν να χαμογελάς από ικανοποίηση. Κάποια σχέδια που κάνεις τώρα στα αισθηματικά σου, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα μπορέσεις να τα κάνεις πράξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για την ώρα τα επαγγελματικά σου είναι μπλοκαρισμένα, όμως είναι ένα καλό διάστημα για να ενισχύσεις τις γνώσεις σου αλλά και για να οριοθετήσεις περισσότερο την εργασία σου! Στα οικονομικά σου σταδιακά θα πάρεις ανάσα αφού σε βοηθά η Αφροδίτη από τους Διδύμους

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το βασικό νέο της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου, γεγονός που βελτιώνει σταδιακά τις συνθήκες στη ζωή σου και μπορείς να απολαύσεις περισσότερο τις μέρες που ανοίγονται μπροστά σου! Ο Άρης από τον Υδροχόο, σε παροτρύνει για μεγάλα σχέδια για την πορεία σου και έστω και αν ως τώρα είναι όλα φρακαρισμένα, εσύ μπορείς και να επικοινωνήσεις και να σχεδιάσεις και να διατηρήσεις το χιούμορ σου! Αντιλαμβάνεσαι τι έχει αξία και ουσία και αυτό σε κάνει πιο ώριμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι ο πρωταγωνιστής μίας ταινίας κόμεντι! Αρέσεις, φλερτάρεις (έστω και διαδικτυακά) και φαίνεται ότι τα αισθηματικά αρχίζουν να έχουν το ενδιαφέρον τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου για την ώρα είναι στάσιμα και εσύ είσαι διχασμένος, θυμήσου όμως ότι δεν είναι η περίοδος για τελικές αποφάσεις αφού η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα, κάνει θολό το τοπίο. Στα οικονομικά σου για την ώρα δέχεσαι πιέσεις...

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα περνά η Αφροδίτη στους Διδύμους και μπορώ να πω ότι νιώθεις ανικανοποίητος από τις εξελίξεις γύρω σου ενώ σε πιάνουν και οι ανασφάλειές σου τόσο για ζητήματα αισθηματικά όσο και για επαγγελματικά. Το άγχος ωστόσο υπάρχει και για οικονομικές υποχρεώσεις αφού η σύνοδος Άρη – Κρόνου σου σφίγγει για τα καλά τα λουριά. Στα θετικά της εβδομάδας συγκαταλέγω ότι έχεις κάποιες ευχάριστες επικοινωνίες με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι τα αισθηματικά σου δεν είναι μες στο μέλι και στο γάλα αυτή την εβδομάδα. Απογοητεύεσαι, νιώθεις ότι μία ιστορία έχει τελειώσει, βιώνεις με στεναχώρια την απομάκρυνση που έχεις από ένα δικό σου άτομο... Πάρε το χρόνο σου και προσπάθησε να μην υπερβάλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ανασυνταχτείς και να εργαστείς κάπως μοναχικά για πράγματα που θα προχωρήσεις λίγο αργότερα. Στα οικονομικά σου είσαι αρκετά ζορισμένος με τις υποχρώσεις που ήδη τρέχουν.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητό μου Λιοντάρι, παρόλο που νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα κλουβί σταδιακά το κλίμα θα αρχίσει να βελτιώνεται γύρω σου! Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η σύνοδος Άρη – Κρόνου σε δοκιμάζει σχετικά με την εξέλιξη μίας σταθερής σχέσης ή συνεργασίας. Νιώθεις ότι υπάρχουν εμπόδια τα οποία δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Δείξε υπομονή και θυμήσου ότι αυτή η πιέση που περνάς είναι περιστασιακή. Αρνητικές σκέψεις όμως σε καταλύζουν και για τα οικονομικά σου, όμως για την ώρα δεν βλέπω τα σενάρια που κάνεις στο μυαλό σου να γίνονται πραγματικότητα...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δοκιμασίες περνάς στην εξέλιξη μίας σταθερής σου σχέσης ενώ αντιλαμβάνεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν σύντροφο στο πλευρό σου που θα γεμίζει τις μέρες σου με αγάπη... Στην πορεία της εβδομάδας βελτιώνονται οι συνθήκες στα αισθηματικά...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να διανύουμε μία περίοδο παύσης όμως τα δικά σου επαγγελματικά ευνοούνται, επομένως διώξε τις μαύρες σκέψεις που σε ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια και άγχος.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με άγχος, γιατί η καθημερινότητά σου έχει αλλάξει και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να ελιχθείς και να κινηθείς, αυτό είναι κάτι που σε καταπιέζει. Στον τομέα των σχέσεων έχεις επαφές και συζητήσεις που σε γαληνεύουν. Στα Επαγγελματικά σου υπάρχουν προοπτικές για να ανταπεξέλθεις και αυτό δεν πρέπει να το βγάζεις από το μυαλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, αφού φαίνεται ότι υπάρχει η κατανόηση και η ζεστασιά από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι χωρίς σύντροφο τότε μέσα από μία επικοινωνία θα δεις πιοι θετικές τις εξελίξεις γύρω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν αστάθειες στα επαγγελματικά σου και μία στασιμότητα που σε κάνει να βρίσκεσαι στα καρφιά αυτό τον καιρό, δείξε υπομονή.Στα οικονομικά σου μπορείς να ελιχθείς στις προκλήσεις της εποχής.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν το πέρασμά τους σε δύο φιλικά για σένα ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους και στον Υδροχόο, έτσι λοιπόν οι συνθήκες γίνονται αρκετά πιο ευνοικές αυτό το διάστημα για σένα. Στα αισθηματικά σου αρχίζεις να βλέπεις πιο σοβαρά κάποιες καταστάσεις. Η διάθεσή σου για μελλοντικά σχέδια δεν λείπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ωριμάζουν οι συνθήκες και ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι θέλεις και τι σου αξίζει. Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν για να βάλει τα όρια σου αλλά στη συνέχεια να ζητήσεις αυτό που θέλεις και αυτό που σου αξίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει στασιμότητα η οποία σε κάνει να βρίσκεσαι σε ανήσυχες σκέψεις, κάνε όμως υπομονή. Στα οικονομικά σου μπορώ να πω ότι θα βρεθεί η άκρη, έστω και αν για την ώρα είσαι εξαιρετικά πιεσμένος.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ ... Η εβδομάδα έχει και τα καλά της και τα άσχημά της για το ζώδιο σου! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σου υποθέσεις σε γεμίζουν με στρες και ευθύνες και το κλίμα είναι βαρύ! Τα αισθηματικά σου βαίνουν καλώς, ενώ στα οικονομικά ανοίγονται κάποιες ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα μπορείς να αναμένεις μία πολύ όμορφη επαφή στα αισθηματικά σου που θα σε κάνει να ονειρεύεσαι. Σχέδια με το ταίρι σου ευνοούνται! Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε κρίσιμο στάδιο και υπάρχει ο φόβος για την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών. Μπορείς ωστόσο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Στα οικονομικά σου μπορείς να διευθετήσεις υποχρεώσεις προς τρίτους!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η ενέργεια γύρω σου αλλάζει σταδιακά και μπορεί με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος στο σπίτι, στην οικογένεια και την εργασία να είναι σε στάση, δεν παύει όμως οι μέρες να κρύβουν για σένα και χαρές. Η Αφοδίτη από τους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά στο σύντοφο, βελτιώνεται η σχέση σου, ενώ με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορώ να πω ότι είσαι σε πνευματική εγρήγορση.... Την προσοχή σου ομως σε παρακαλώ γιατί μπορεί να είσαι πιο καβγατζής από όσο πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην ξέρεις πολύ καλά πώς νιώθεις, τι θέλεις ή τι θα γίνει, όμως η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σταδιακά θα βελτιώσει τις συνθήκες στη συντροφική σου σχέση! Κάποιες επικοινωνίες θα σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κάνεις λίγη υπομονή στα επαγγελματικά σου Τοξότη μου και θα σου συνιστούσα να μην πάρεις τώρα αποφάσεις γιατί δεν θα είναι οι σωστές. Στα οικονομικά σου αναμένεται να έχεις ένα βοήθημα μία βελτίωση.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με οικονομικές πιέσεις αλλά και ανασφάλειες, αφού η σύνοδος Άρη – Κρόνου έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν σου ανήκει και πρέπει να δώσεις τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις πράγματα... Ζητήματα που αφορούν την εργασία και την καθημερινότητα μπορείς να αρχίσεις να τα ανασχεδιάζεις δημιουργικά. Κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις θα σε βάλουν σε σκέψεις...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην διανύεις την καλύτερη περίοδο της ζωής σου στα αισθηματικά, όμως θα υπάρξουν κάποιες εκ βαθέων συζητήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Είναι μία καλή περίοδος να γεφυρώσεις το χάσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι στάσιμα όμως θα μπορέσεις πιο δημιουργικά να σκεφτείς και να βρεις λύσεις τις οποίες θα εφαρμόσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στα οικονομικά σου είσαι εξαιρετικά ζορισμένος.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου, στην ίδια θέση είναι και ο Κρόνος, έτσι λοιπόν μπορώ να πω ότι αυτό το διάστημα νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από παντού και ότι δεν μπορείς να βρεις διέξοδο στα προβλήματα που ζεις. Θυμήσου όμως ότι ο επιμένων νικά και αυτή την περίοδο αργά αλλά σταθερά θα μπορέσεις να κάνει σημαντικά βήματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους γλυκαίνει την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναμένεται βελτίωση σε αυτό άλλωστε θα σε βοηθήσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους η οποία είναι βέβαιο ότι θα αναζωπυρώσει μία ερωτική σχέση σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι σίγουρα θα έχεις τις κατακτήσεις σου, έστω και αν αυτές προέρχονται από το διαδίκτυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι στάσιμα και αυτό που σε αγχώνει ακόμα περισσότερο αυτή την περίοδο είναι τα οικονομικά σου τα οποία δεν σου δίνουν την προοπτική για να ελπίζεις ή για να περιμένεις κάτι αισιόδοξο.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, μπορεί να είσαι μπερδεμένος, θολωμένος, απογοητευμένος και να αισθάνεσαι ότι κάποια μεγάλα σχέδια που έκανες για την πορεία αυτού του έτους μένουν στάσιμα, έχω όμως κάτι πολύ σημαντικό να σου πω: Τίποτα δεν πάει χαμένο και έστω μέσα από δύσκολες συνθήκες εσύ θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος. Οι οικογενειακές σχέσεις αναθερμαίνονται, ενώ αναγνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι είναι ο καιρός να κάνεις κάποιες θυσίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τίποτα δεν έχει κριθεί στα αισθηματικά σου για αυτό προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πολύ καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε κάνουν να βρίσκεσαι σε χάος! Τρυφερές επικοινωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν προοπτικές ανόδου και εξέλιξης, σίγουρα θα μου πεις μας πως γίνεται αφού δεν μπορώ αυτή την περίοδο να εργαστώ ... Θα σου απαντήσω ότι μέσω δύσκολων συγκυριών θα καταφέρεις να βρεθείς απόλυτα κερδισμένος. Στα οικονομικά σου για την ώρα είσαι πιεσμένος πολύ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ