Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. για την αλλαγή της Μαρίας Παπαϊωάννου στο Νοσοκομείο Βέροιας

Τα βέλη στρέφονται κατά του Διοικητή 
Την έντονη αντίδραση των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η υπηρεσιακή αλλαγή της Μαρίας Παπαϊωάννου. Η πρώην δημοτική σύμβουλος Βέροιας, από Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας,
«υποβαθμίστηκε» από τον διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Πλιόγκα και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Αιμοδοσίας. Μια ενέργεια η οποία προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις, τόσο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του Κινήματος Αλλαγής. Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις των δύο κομμάτων:

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Ο λύκος και αν εγέρασε… Την ώρα που η Ιατρική κοινότητα και όλος ο Ελληνικός λαός με πρωτοφανή σοβαρότητα και καρτερικότητα αντιμετωπίζει την ‘επέλαση’ του κορωναΪού υιοθετώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Την ώρα που απαιτείται σοβαρότητα, ομοψυχία και επαγγελματισμός ιδιαίτερα στους χώρους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του «πολέμου». 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βεροίας προβαίνει ξαφνικά και αδικαιολόγητα, εν μέσω κρίσης, σε αλλαγές στην Διοίκηση του νοσηλευτικού προσωπικού με χαρακτηριστικά μικροκομματικής σκοπιμότητας.

Διερωτώμεθα... Ποιος είναι ο λόγος αυτών των αλλαγών και ιδιαίτερα αυτή τη κρίσιμη στιγμή; Δεν γνωρίζει η διοίκηση ότι σε περιόδους κρίσης δεν αλλάζουμε την «βασική ομάδα», η οποία έχει και την εμπειρία αλλά και τον αδιαμφισβήτητο επαγγελματισμό; Σωστή και σοφή η παροιμία του ελληνικού λαού «ο λύκος και αν εγέρασε…».

Δυστυχώς η ΝΔ και τα στελέχη της, δεν μπορούν να ξεχάσουν τον παλιό, κακό τους εαυτό, που δεν συνάδει με μια σύγχρονη και χωρίς ρεβανσισμό κοινωνία. Παραμένει σε πολιτικές αντιλήψεις και πράξεις που γυρίζουν την χώρα, πολλές δεκαετίες πίσω.


Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας

«Η προκλητική και αναιτιολόγητη παύση από τα καθήκοντα της Διευθύνουσας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ημαθίας Μαρίας Παπαϊωάννου από τον Διοικητή προκαλεί οργή, αγανάκτηση και έντονο προβληματισμό τόσο για αυτή καθαυτή την πράξη, όσο και για τη χρονική στιγμή που αυτή πραγματοποιήθηκε. Η γειτνίαση με την περιοχή από όπου κατάγεται αυτός ο «κύριος» έδινε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε αρκετά για το βίο και την πολιτεία του. 

Ωστόσο δεν ασχοληθήκαμε με την περίπτωση του, αναμένοντας να τον κρίνουμε από τις πράξεις του, με την ελπίδα ότι θα προσέφερε στο Νοσοκομείο και στον τόπο μας. Είναι φανερό ότι κάναμε λάθος. 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, με τη συγκεκριμένη πράξη, αποδεικνύει ότι η (άκρο)Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά, σε μια εποχή που η κοινωνία μας έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, την ομοψυχία και την κοινή προσπάθεια.

Η παύση της Διευθύνουσας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ενός προσώπου με εγνωσμένη αξία και τεράστια προσφορά στις υγειονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου, δείχνει εμπάθεια, ρεβανσισμό και ανοησία γιατί στερεί ένα πολύτιμο γρανάζι για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς ο Διοικητής του Νοσοκομείου αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων αλλά και των αναγκών και συνεπώς επικίνδυνος για όλους. Θυμίζει κομματάρχη παλιάς κοπής που η ίδια η ζωή έχει ξεβράσει στα αζήτητα της ιστορίας. 


Ελπίζουμε ότι η συγκεκριμένη πράξη του, άλλες και κάποιες άλλες που μαθαίνουμε ότι προετοιμάζει να μην έχουν την στήριξη της τοπικής Ν.Δ. και των βουλευτών της. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση τους και δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε όσα με κόπο και πολλές προσπάθειες έχουν κατακτηθεί στο Νοσοκομείο μας. 

Η ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης είναι το ελάχιστο προαπαιτούμενο για να υπάρξει ηρεμία και αποτελεσματικότητα στο Νοσοκομείο. Τέλος, θέλουμε να υπογραμμίσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα είμαστε απέναντι σε όποιον και σε ότι θα υπονομεύει το δημόσιο χαρακτήρα και την ορθολογική λειτουργία των υπηρεσιών υγείας του Νομού μας».

49 σχόλια:

  1. Περιμένετε και την αντίδραση της ΝΔ αφου η συγκεκριμένη ήξερε να είναι με όλους... Παντός κόμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχασε η Βενετια βελόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποιος είχε ψηλά το ν αμανέ...ήταν πασίγνωστο!!! Η κυρία ήταν γνωστή για Το διαίρει και βασίλευε ...και λίγη ταπείνωσης δεν βλάπτει...η είμαστε θρησκόληπτοι η οχι κυρά Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιοι μιλάνε για ρεβανσισμό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;;;

    ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ
    ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝΕ ΔΑΥΤΗ??? ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΠΥΣΕ ΟΥΤΕ Η ΝΔ ΤΟΥ ΚΩΣΤΆΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΛΙΟΓΚΑ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΑΕΙ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Συγχαρητήρια κύριε Διοικητα.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ. Συγχαρητήρια κύριε Διοικητα

      Διαγραφή
  7. Η κριτική όλων θα είναι πιό ουσιαστική αν μάθουμε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του/της υπαλλήλου που την αντικαθιστά. Πχ πτυχία, μεταπτυχιακά, εμπειρίες κπλ. Τότε θα υπάρχει πιο ξεκάθαρο τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι τοποθετηθεντες στην θέση της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας καθώς και οι δύο Υποδιευθυντων είναι κάτοχοι μετά πτυχιακών η διδακτορικών τίτλων με γνώσεις ξένων γλωσσών κλπ.

      Διαγραφή
    2. Η νέα Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Επίσης κάτοχος proficoency και λοιπά προσοντα

      Διαγραφή
    3. Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΧΕΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΗ

      Διαγραφή
  8. Επιτέλους, αξιοκρατία στο Νοσοκομείο Βέροιας. Αναφέρομαι στην τοποθέτηση της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και των δύο Υποδιευθυντων.στελεχών με πλούσια βιογραφικά. Συγχαρητήρια κύριε Διοικητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α παρατατε μας, ειδικα εσεις του πασοκ αλλα και εσεις εκει του συριζα! δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε;;; μια ζωη γινοταν αυτα απο ολους σας, αυτο βρηκατε τωρα να μας πειτε;;; εδω καιγεται ο πλανήτης και εσείς ψαχνετε να μας χαζεψετε με την τιμιότητά σας και την ηθικη σας.
    ρε αντε απο εδω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο άριστος και με όλα τα τυπικά προσόντα(κομματικα) έκρινε! Δεν μας χε...τε λέω ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΚΙΝΑΛ ας τα βλέπει αυτά...,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να κι ένας φωτισμένος διοικητής που αντιλήφθηκε τον τρόπο λειτουργίας της "κυρίας". Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα ηταν φωτισμενος δεν θα τον εκραζαν ολοι ΕΞΥΠΝΑΔΑ. Ο τροπος της "κυριας" οπως λες ηταν σωστος για αυτο αντιδρατε ολοι

      Διαγραφή
  13. Η μανταμ ήταν "κολητή" του δικού σας καταχραστή του χιονοδρομικού Σελίου, κύριοι συριζαίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επιτρέψτε μου κι εμένα να τοποθετηθώ ως απλός πολίτης, χωρίς χρωματισμούς. Η κα Παπαιωάννου είναι καλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ πάνω απ'όλα. Ενδιαφέρεται για τους ασθενείς, τιμά τους ανθρώπους, τους φίλους, την οικογένειά της.
    Είναι θλιβερό που έγινε η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ εν μέσω Πανδημίας όταν υπάρχουν πολύ πιό φλέγοντα ζητήματα στο Νοσοκομείο και στη χώρα μας.
    Μικροπρέπεια και "κατινιά" του Διοικητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΡΑΦΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ.ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΜΑΘΕΥΤΕΙ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ.ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

      Διαγραφή
  15. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΛΙΟΓΚΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ουδεις αναντικαταστατος...σιγα ρε μαγκες...επι ΠασοκοΣυριζα ολα γινοταν με το γαντι κ με αξιοκρατια...ρε αϊ σαπερα ...Διοικητης ειναι ο Πλιογκας κι οτι γουσταρει θα κανει στο πλαισιο του Νομου..σιγα μη σας παρει κ την αδεια...να κανουμε κανα 15μελες να αποφασιζει κι ολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γενικα τα μεταπτυχιακα και ολα τα υπολοιπα αντικειμενικα προσόντα (τιτλοι κτλ) εχουν την αξια τους και δεν τα υποβαθμιζω καθολου, αλλα εδω που εχουν φερει τη χωρα -απ ολες τις αποψεις - οι κυριοι υπευθυνοι ειχαν και εχουν απο πολυ βαρυ βιογραφικο, ασήκωτο ( με τα τσουβαλια τα μεταπτυχιακα απο τα αγγλικα και αμερικανικα πανεπ.) και ομως μας καταστρεψαν τη ζωη για τα επομενα 25-30 χρονια το λιγοτερο. για να ασκησεις διοίκηση σε ανθρωπους χρειαζονται εκτος απο τα βασικα προσοντα πολυ περισσοτερες ικανοτητες και φυσικα ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟ. οι πεισσοτεροι με αυτα τα "τσουβαλια" τα αποκτησαν μονο για να εχουν προτεραιότητα στις καρεκλες ( βλεπε: επιδοματα , αποχη απο τις μαχημες θεσεις, πρεστιζ κτλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την άλλη φορά τότε να βάλουμε αντί για δάσκαλο, ποδοσφαιριστή! Μπορεί να βγει καλός διοικητής.....

      Διαγραφή
  18. ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑΣ ΖΗΤΟΎΝ ΑΝΆΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Κ ΠΛΙΟΓΚΑ. ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον δίνεις συγχαρητήρια; Σ'αυτόν που πήρε την θέση με το πτυχίο πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων;

      Διαγραφή
  20. Να συγχαρούμε τον δντη διότι μέσα στο νοσοκομείο οι θέσεις καταλαμβάνονταν έως τώρα με κριτήριο τις γνωριμίες, αλλά επιπλέον πρόσφατα το καλοκαίρι ήρθαν στο νοσοκομείο και κάποιες νοσηλεύτριες και τραυματιοφορείς ως τσόντα από αλλού χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ΠΑΣΟΚ ξέχασε ότι η "κυρία" έβαζε υποψηφιότητα με τη ΔΑΚΕ και ότι στις τελευταίες Νομαρχιακές εκλογές ήταν με τον Διασπαστικό συνδιασμό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο τίτλος είναι προβοκατόρικος.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν "μιλάει" για την κα Μ.Παπαϊωάννου αλλά για την κίνηση του κ. Πλιόγκα να αλλάξει προϊσταμένες/ους σε όλα τα τμήματα και φυσικά και στην νοσηλευτική υπηρεσία.
    Αντίθετα το ΚΙΝΑΛ "μιλάει" αποκλειστικά για την κα Παπαϊωάννου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά περιμέναμε ένα Γιανιτσωτη να κάνει το νοσοκομείο μας και πάλι νοσοκεμειο γιατι ειχε καταντησει μικρομαγαζο κομματικών συμφεροντων.Εξαιρετικός ως τωρα .Μακαρι να σνεχισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιον περιμεναμε ρε εναν δασκαλο που δεν ξερει να διοικει τωρα ειναι μικρομαγαζο κομματικων συμφεροντων οχι για τοτε που λες εσυ μαλλον μπερδευεσαι

      Διαγραφή
  24. ΕΛΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ!!!! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΛΙΟΓΚΑ (ΔΙΟΙΚΗΤΗ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΗΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το σωματείο εργαζομένων τι έχει να μας πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε ακροδεξιοί ή καθοδηγούμενα τρολλάκια που γράφετε ότι σας κατέβει δημόσια σκεφτείτε λίγο ,αν μπορείτε, και μην υποστηρίζετε άκριτα τον Διοικητή σας. Έγινε αξιολόγηση της προσφοράς της κ.Παππαιωάννου? Δεν απέδωσε στο έργο της? Δεν βοήθησε τόσο κόσμο χωρίς να την ενδιαφέρει σε ποιό πολιτικό κόμμα ανήκιε? Τόσοι Διοικητές πέρασαν και συνεργάστηκαν άριστα μαζί της , αυτός σε λίγο καιρό ,μέσα σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες , βρήκε ευκαιρία να κάνει αλλαγές? Πες μας κ. Διοικητή τι εκανε η κΠαππαιωάννου και την αλλάξατε ? Το οφείλετε στην κοινωνία της Ημαθίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κλασική φρασεολογία του κάθε αναρχοάπλυτου όταν οι απόψεις των άλλων δεν συμπίπτουν με τις δικές του.....ακροδεξιός, φασίστας κτλ......πονάει που η δεξιά βάζει τάξη στην αριστερή αναρχία....

      Διαγραφή
    2. καταλάβαμε απο τις κρίσεις πόσο δημοκράτης ειναι ο Κ.Διοικητής(όλοι οι κριθέντες ανήκουν στην νέα δημοκρατία)

      Διαγραφή
  27. ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΏΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. ΈΧΑΣΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εδώ καράβια χάνονται,βαρκούλες αρμενιζουν.Οι κρατικοδιαιτοι του ΣΥΡΙΖΑ ,από τα κλειστά μαγαζιά ,εργοστάσια,λιμάνια αεροδρόμια,σύνορα ,ευαισθητοποιηθηκε να παρεμβει στη μετακίνηση υπαλλήλου .Κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις. Με μέσον προωθήθηκε, διοικητής που έγινε με μέσον την έκανε ξου! Αλλά και αυτός τα ίδια θα πάθει, τί νομίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Epitelous anelave enas dioikitis me tsagano. Mpravo sas KIRIE PLIOGA.NA WAS TGIMISOUME LIPON TOO PRIN PLIOGA KANATE PARTI.ANALAVATE THESIS PROISTAMENON IPODIEFTHINTON XORIS PROSONTA ALLA IPIRXAN ALA SIMFERONTA.O ENOOO ENOITE.KATEVASATE NOSILEFTIKO KAI LIPO PROSOPIKO KAI TOYS KANATE DOIIKITIKOUS GIATI KOURAZOTAN STA TMIMATA..KAI FISIKA ME TON KALIPSI TON ANOTERON.KAI EXETE THRASOS KAI MILATE ESIS IDIKA.TOULAXISTON O KIRIOS PLIOGAS TIS METAKINISIS TIS EKANE PROI KAI FANERA KAI OXI MESA WE KAI NIXTA..SIGXARITIRIA KIRIE PLIOGA.ANEMENOUME KAI ALLES ALAGES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κανείς δεν ανεφερε την αντικατάσταση της προισταμένης των Επειγόντων που έκανε σπουδαίο εργο μέσα σε χαλεπούς καιρούς σε οτι αφορα την υποδομή των ιατρείων, την ομοψυχία του προσωπικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Ημαθίας έχοντας στον φάκελο της μεταπτυχιακό,ειδικότητα χειρουργική.Να μας πει ο διοικητης τι ειχε αυτος που την αντικατέστησε εν μέσω τέτοιας απειλής της δημόσιας υγείας!!!! Αλλα τι περιμένει κανείς αφού δεν γίνονται ποτέ κρίσεις και αξιολογήσεις του προσωπικού σύμφωνα με τα προσόντα του κάθε υπαλλήλου!!Η διοικηση ηταν και θα ειναι δυστυχως σε τέτοιες υπηρεσίες οπως τα νοσοκομεια κομματικές!!!Ποια αξιοκρατία;Εχουν να γίνουν κρίσεις του προσωπικού από το 2008!@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν ξέρω τι λέτε όλοι, αλλά η μία από τις δύο απερχόμενες τομεάρχισες και τα τυπικά προσόντα έχει και ικανότατη είναι, αφού είναι γνωστό σε όλους εμάς στο νοσοκομείο ότι και τίτλο ειδικότητας κατέχει και μεταπτυχιακό στη διοίκηση μονάδων υγείας έχει (από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας που δεν στο χαρίζουνε εξ αποστάσεως) και Αγγλικά γνωρίζει. Καλή θητεία στους τοποθετηθέντες αλλά έλεος πια μην τα ισοπεδώνουμε όλα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΙΝ ΑΠΌ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΌ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για να μην το ζαλίζουμε το θέμα.Αν οι αποφάσεις Πλιόγκα ήταν παράνομες ή ενάντια στην ορθή λειτουργία του Νοσοκομείου τότε λογικά θα αντιδρούσε ο σύλλογος εργαζομένων.Ο σύλλογος ο οποίος είναι ιδεολογικά αντίθετος με το διοικητή δεν είπε ούτε κουβέντα!Δεν έβγαλε καταγγελία!Δεν διαμαρτυρήθηκε!Αυτό τα λέει όλα.Συγχαρητήρια κύριε Πλιόγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήπως απειλήθηκαν για τις θέσεις τους;;;;για ψάξτο

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ