Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Συνάντηση φορέων στην Πατρίδα για την ενίσχυση του Έβρου

Συνάντηση φορέων και συλλόγων της Ημαθίας πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» στην Πατρίδα. Σκοπός της συνάντησης είναι να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια και να αποφασιστεί ο τρόπος συμπαράστασης στις Ένοπλες
Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας που βρίσκονται στον Έβρο. Στη συνάντηση παραβρίσκονται εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, του επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων φορέων, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τον τρόπο συμπαράστασης στους Ημαθιώτες αστυνομικούς και στρατιωτικούς. Τη συζήτηση συντονίζουν ο Αντώνης Καγκελίδης και η Δώρα Μπαλτατζίδου, ενώ παρευρίσκεται ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης που μετέφερε την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα του Έβρου, καθώς και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό που υπάρχουν στους αστυνομικούς που βρίσκονται εκεί. 

8 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον αστείο...ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα στείλουν δηλαδή,drones;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από βλακείες ο Καγκελίδης άλλο τίποτα. Εθνικοπατριωτισμός της πλάκας. Αν θέλουν όλοι αυτοί να βοηθήσουν ας πάνε να αγοράσουν εξοπλισμό που χρειάζονται οι αστυνομικοί, να τον πληρώσουν οι σύλλογοι τους και να τον παραδώσουν. Από ομιλίες και τηλεγραφήματα χόρτασαν οι αστυνομικοί !! Γελοίοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρευτείτε! Οι ίδιοι Μακεδονομάχοι ,τώρα θα ξυπνήσουν και τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψάχνουν ρόλους για το φαίνεσθαι , οι μακεδονομάχοι επί το έργον ! Ο αστυνομικός για πιο λόγο είναι στα μετόπισθεν,αγωνίζεται μπροστά στο φακό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ