Quantcast

http://picasion.com/

Στην Κοζάνη ο 7ος νεκρός από τον Κορωνοϊό

Επτά είναι πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, καθώς κατέληξε 87χρονος από την Δαμασκηνιά, που νοσούσε από τον ιό. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο 87χρονος άνδρας που κατέληξε μετά από επιπλοκές της λοίμωξης του κορωνοϊού, νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 87χρονος από την Δαμασκηνιά, νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο και έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το χωριό που βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, σε καραντίνα.

5 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος είχε ένα σωρό ασθένειες, γιατί χρεώνουν τον θάνατό του στον κοροναϊό? Το ίδιο ίσχυε και με τα προηγούμενα θύματα.
    Τελικά όλος αυτός ο πανικός σίγουρα κάποιους εξυπηρετεί για κάποιον σκοπό. Προσωπικά αντιλαμβάνομαι που το πάνε, αλλά δεν είναι επί του παρόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Μνημόνιο'' το βράδυ για φαγητό...Ετοιμαστείτε!!!

      Διαγραφή
    2. Ξυπνήστε, το πέτυχαν...

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.

      Διαγραφή
    4. Φίλε μου δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ