Quantcast

http://picasion.com/

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος: «Είχα την τιμή να τον βραβεύσω»

«Η απώλειά του είναι απώλεια για όλη την τοπική μας κοινωνία»
Μ' ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό μήνυμα ο Κώστας Βοργιαζίδης αποχαιρέτησε τον Λάμπρο Δημητρουλάκο. Ο Δήμαρχος της Βέροιας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα και τόνισε πως
αποτέλεσε τιμή για τον ίδιο που τον τίμησε για την προσφορά του στην πόλη. Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την εκδήλωση στο Δημαρχείο, όπου απονεμήθηκε η εύφημος μνεία στον αείμνηστο Αρχιφύλακα. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του πρώτου πολίτη της Βέροιας: 

«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα το ξαφνικό θάνατο του Αστυνομικού Λάμπρου Δημητρουλάκου που υπηρετούσε στο Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Ο Λάμπρος υπήρξε εξαιρετικός άνθρωπος κι ένα λαμπρό παράδειγμα Αστυνομικού με ξεχωριστή προσφορά στην τοπική μας κοινωνία. Γι’ αυτό άλλωστε είχα την τιμή ως Δήμαρχος Βέροιας να τον βραβεύσω για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στην πόλη μας. Η απώλειά του είναι απώλεια για όλη την τοπική μας κοινωνία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ