«Σφραγίζονται» ΕΑΚ και γήπεδο Προμηθέα

Συνωστισμός παρά τα περιοριστικά μέτρα
Στην απόφαση να σφραγίσει το ΕΑΚ στο Μακροχώρι και το γήπεδο 5Χ5 στον Προμηθέα, προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας, Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Η απόφαση πάρθηκε για προληπτικούς λόγους, καθώς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τις προηγούμενες ημέρες παρατηρήθηκε συνωστισμός στους συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους. Έτσι, προς αποφυγή τέτοιων εικόνων, οι παραπάνω εγκαταστάεις θα σφραγιστούν μέχρι νεωτέρας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ ΄Β 855/13-03-2020), απαγορεύτηκε προσωρινά (από 14-03-2020 έως 27-03-2020) και για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, η λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής. Εξαίρεση τέθηκε για τους δημόσιους ανοικτούς χώρους άθλησης, αυστηρά όμως για μεμονωμένη άθληση.

Επειδή κατά τις προηγούμενες ημέρες, παρατηρήθηκε ιδιαίτερη προσέλευση και συνωστισμός αθλουμένων στον χώρο του Ε.Α.Κ (γήπεδο στίβου) και στο γήπεδο 5χ5 του Προμηθέα, με απόφαση του Πρόεδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται η σφράγιση, από την 17-03-2020 και μέχρι νεότερης ρυθμίσεως, των ανωτέρω αθλητικών εγκαταστάσεων προς αποφυγή συνωστισμού αθλουμένων και του συνεπαγόμενου κινδύνου διάδοσης του ιού Covid – 19.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ