Quantcast

http://picasion.com/

Σε χρόνο ρεκόρ η σύλληψη των δύο ΡΟΜΑ - Έτσι έφτασαν στα ίχνη των δραστών

Τα συγχαρητήρια και τους επαίνους δέχθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας για την άμεση εξιχνίαση του εγκλήματος της 44χρονης γυναίκας στη Βέροια. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, υπό τις οδηγίες του Αστυνομικού Διευθυντή Διονύση Κούγκα, κατάφεραν
μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, να βρούνε τα ίχνη των δραστών, να τους ανακρίνουν χωριστά και να βγάλουν την αλήθεια στο φως. Δίχως να λογαριάσουν την κούραση και το εξαντλητικό ωράριο, οι άνδρες του Τ.Α. Βέροιας χτένισαν την περιοχή, έβαλαν στο μικροσκόπιο όλες τις κάμερες, αξιολόγησαν τις τελευταίες κλήσεις που δέχθηκε η θανούσα και πήραν δείγματα γενετικού υλικού. 

Ο τρόπος που κινήθηκαν τα πρώτα 24ωρα ήταν το μυστικό της επιτυχίας, καθώς λειτούργησαν συντονισμένα και με απόλυτη εχεμύθεια. Είναι άλλωστε κοινό μυστικό στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. πως οι πρώτες ημέρες στις εξιχνιάσεις εγκλημάτων είναι και οι πιο σημαντικές. 

Μετά την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο κατηγορούμενοι πλέον βρίσκονται στις φυλακές και θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

5 σχόλια:

  1. Συγνώμη αλλά δε βλέπω το λόγο για συγχαρητήρια.Ισως η ποιο εύκολη εξιχνίαση δολοφονίας. Πρώτον διότι οι δολοφόνοι εγκατέλειψαν το πτώμα σεξω από την οικία του ενός και δεύτερον ήταν αναμενόμενο και θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο,αφού οι κάτοικοί της περιοχής σας είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ.ΕΛΕΟΣ!ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάλλον ...ευκολάκι ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 90% των Ρωμα είναι μέσα στην παραβατικότητα αλλά έχουν άκρες παντού. Με απογοήτευσε η ΝΔ σε αυτό.. κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ