Quantcast

http://picasion.com/

Σε αναδιάρθρωση ελπίζει η «Βασίλισσα»

Μετά τα γνωστά γεγονότα και την τροπή που πήραν τα πράγματα, η Βέροια ψάχνει τον αγωνιστικό προσανατολισμό και την ψυχολογική της ανάταση. Μόλις τρεις στροφές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και με τον στόχο της ανόδου να μην είναι πια εφικτός, οι επιτελείς του
ποδοσφαιρικού τμήματος καλούνται να βρούνε λύσεις στα προβλήματα και να κάνουν ένα απαραίτητο restart. Μετά την ένσταση της Καλαμάτας, και την αφαίρεση των τριών βαθμών, η παραίτηση του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Μεταξά ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, με την διοίκηση να προσπαθεί πλέον να ενώσει τα κομμάτια, ώστε η «Βασίλισσα» να φανεί αντάξια της ιστορίας της και να κάνει το 3 στα 3 στα εναπομείναντα παιχνίδια. 

Θεωρείται σίγουρο πως το καλοκαίρι θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σ' όλους τους τομείς. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα ονόματα που θα αντικαταστήσουν τον Γιώργο Μεταξά, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Γεωργιάδης θα κριθεί για το έργο του στο τέλος του πρωταθλήματος. 

Η Βέροια ελπίζει πλέον μόνο σε αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Σε περίπτωση που αυτή γίνει, η ομάδα της Ημαθίας θα αγωνίζεται στην Β' Εθνική. Ένα σενάριο που καθημερινά ακούγεται ολοένα και πιο έντονα, μιας και το «πείραμα» της Super League 2 απέτυχε παταγωδώς.

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Α ΕΘΝΙΚΗ. ΤΟΤΕ ΟΚ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΛ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ