Quantcast

http://picasion.com/

Πτώση τζίρου 60% στα βενζινάδικα

Πτώση τζίρου σε ποσοστό 60% έχει σημειωθεί στα πρατήρια υγρών καυσίμων σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων. Η ΠΟΠΕΚ επανέρχεται και ζητά περιορισμένες ώρες λειτουργίας και οικονομική ενίσχυση των πρατηρίων για μισθοδοσία εργαζομένων και επιδότηση ενοικίων λόγω του κορωνοϊού. Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ) έχει επισημάνει από τις 17 Μαρτίου με επιστολές προς την Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία, τα προβλήματα και τις επιπτώσεις στους εργαζόμενους, από την παραμονή σε ολοήμερη άνευ αντικειμένου λειτουργία των πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας.

Μετά την λήψη των μέτρων, με το υποχρεωτικό κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση διάδοσης του κορωνοϊού, μας είναι αδιανόητο να κατανοήσουμε την Κυβερνητική απραξία στις συγκεκριμένες προτάσεις της Π.Ο.Π.Ε.Κ.

Με αποδεδειγμένα πλέον καθημερινά από το σύστημα εισροών-εκροών, της δραματικής πτώσης του τζίρου από 60% και πάνω στο σύνολο σχεδόν των πρατηρίων ζητήσαμε:

1. Την οικονομική ενίσχυση των πρατηρίων για μισθοδοσία εργαζομένων και επιδότηση ενοικίων.
2.Τον περιορισμό των ωρών λειτουργίας τους καθημερινά,
3.Την αναστολή λειτουργίας των πλυντηρίων για την προστασία των εργαζομένων.
Δυστυχώς όμως τα αρμόδια Υπουργεία κωφεύουν και απαξιούν να μας απαντήσουν αιτιολογημένα, για τις επισημάνσεις και τις προτάσεις μας.

Πολλοί συνάδελφοι μας βρίσκονται ήδη σε οικονομική απόγνωση. Έχουν αντιληφθεί οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες ότι με την ανεξήγητη συμπεριφορά τους οδηγούν σε κλείσιμο μεγάλο αριθμό οικογενειακών πρατηρίων, αφήνοντας τον έλεγχο και της λιανικής εμπορίας πετρελαιοειδών, στα μονοπωλιακά σχέδια των μεγάλων πετρελαϊκών ομίλων;».

8 σχόλια:

  1. Τηλεμαραθώνιος ΑΜΕΣΑ για τους καημένους τους βενζινοπώλες!! Ο Θεός να μας κόβει χρόνια να τα δίνει σε αυτά τα παλικάρια που δουλεύουν τζάμπα για μετακινόμαστε εμείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειραζει τοσα χρονια πλουσιοι εγιναν δεν υπαρχει βενζινας με κατω απο 3000 κυβικα αμαξι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε γειτονικες πολεις οπως Κατερινη,Εδεσσα,Γιαννιτσα η τιμη της αμολυβδης εχει πεσει στο 1.30-1.35.Εδω βρισκεται ακομα σταθερα πανω απο 1.40. Τι συμβαινει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ ρε μεγαλε τι δουλεια κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ γιατι δεν εγινες βενζινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστον 25 λεπτά σε σχέση με Θεσσαλονίκη πάνω το πετρέλαιο εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣΤΩΡΑ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εισπράκτορες του κράτους είναι,τα περισσότερα είναι φόρος στη τιμή καυσίμου.Το ότι δεν υπάρχει έλεγχος είναι φυσιολογικό δεν είμαστε Ευρώπη, οποίος δεν το έχει καταλάβει είναι προσωπικό του πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ