Quantcast

http://picasion.com/

Ψητοπωλείο «Γιάννης»: Καθημερινά δίπλα σας με delivery και take away!

Delivery ☎️ 2331025170 - Καθημερινά 11:30 - 00:00
Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς «Το καλύτερο μπιφτέκι της πόλης;». Η απάντηση σίγουρα είναι «Γιάννης»! Το ψητοπωλείο που εδώ και 40 χρόνια διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητά του... μεγαλώνοντας γενιές και γενιές Βεροιωτών. Το

ψητοπωλείο «Ο Γιάννης» στη Βενιζέλου, ενημερώνει πως, σεβόμενο τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού, συνεχίζει καθημερινά τη λειτουργία του μόνο με take away και υπηρεσία delivery, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας, τόσο για το προσωπικό όσο και για τον πελάτη. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την προστασία των ευπαθών ομάδων αλλά και για την προστασία της υγείας όλων μας!

Το ψητοπωλείο «Ο Γιάννης» στην οδό Βενιζέλου 2, λειτουργεί καθημερινά από τις 11:30 το πρωί έως και τις 12:00 το βράδυ.

Ωράριο delivery: Καθημερινά 11:30 - 00:00 στο ☎️ 2331025170 (Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε ώρες αιχμής)



Καλέστε στο ☎️ 2331025170, κάντε την παραγγελία σας και σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στην πόρτα σας, με ασφάλεια, υπευθυνότητα και σεβασμό στα μέτρα προστασίας.

Ψητοπωλείο «Γιάννης»
Βενιζέλου 2, Βέροια
Βρείτε μας στο facebook: Γιάννης Ψητοπωλείο Βέροια
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ