Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού 'ναι τα χιόνια;

Πέρασε και η φετινή χρονιά και δυστυχώς δεν είδαμε «άσπρη» μέρα στη Βέροια. Τι και αν η επέλαση του χιονιά πέρασε σχεδόν πάνω από τα κεφάλια μας και «φώλιασε» στο Σέλι και στο Ξηρολίβαδο, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, δεν έριξε ούτε μια νιφάδα. Ούτε ένα χιονόνερο βρε αδελφέ. Για πρώτη φορά
μετά από πολλά χρόνια, η χιονόπτωση ήταν ένας είδος προς εξαφάνιση, ενώ και το Χιονοδρομικό Kέντρο στο Σέλι δεν κατάφερε να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Φταίει ο αλλοπρόσαλλος καιρός; Η κλιματική αλλαγή; Η τύχη; Ποιος ξέρει; Το μόνο σίγουρο είναι πως χάσαμε την ευκαιρία να δούμε στη Βέροια όμορφα τοπία «ντυμένα στα λευκά», όπως για παράδειγμα η διπλανή φωτογραφία. Πλέον με την Άνοιξη να βρίσκεται προ των πυλών, μπορούμε να πλέον να το αποδεχθούμε πως χιόνι από τη... next season!

4 σχόλια:

  1. παρωχημένο: άλλα άλλαξαν ολα, ο παγετός ελέγχει τα μικρόβια μύκητες, το χιόνι γεμίζει τα ποτάμια απλευθερωνεται στην γη σε βαθος στο λιωσιμο του και ποσα αλλα.
    σε καμιά βδομάδα θα έχουμε κουνούπια και δυτικό νειλο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λετε επι λεξη (χάσαμε την ευκαιρία να δούμε στη Βέροια όμορφα τοπία «ντυμένα στα λευκά»...), αυτο ειναι το λιγοτερο , θα πρεπει να σκεφτουμε οτι αν συνεχιστει αυτο θα πεινασουμε ..... δεν θα διψασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε μήπως εχουμε καμία έκπληξη μεσα στον Μάρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι καλά να λέμε. Αν κρίνουμε από προηγούμενες χιονοπτώσεις μέσα στην Βέροια, με ένα 24ωρο μέτριας χιονόπτωσης θα κάναμε να βγάλουμε αυτοκίνητα στον δρόμο μέχρι να... λιώσουν τα χιόνια από τον ήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ