Quantcast

http://picasion.com/

«Phone Land»: Τα πάντα για το κινητό στη Βέροια!

Πωλήσεις μεταχειρισμένων κινητών - Ανταλλαγές - Αξεσουάρ - Service - Η/Υ
Θέλεις να αλλάξεις το παλιό σου κινητό με ένα τελευταίας τεχνολογίας; Θέλεις να αποκτήσεις ένα πιο νέο μοντέλο του αγαπημένου σου κινητού; Αγόρασε τα αγαπημένα σου κινητά iPhone,
Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, LG σε μοναδικές τιμές! Μεταχειρισμένα κινητά σε άριστη κατάσταση και με την εγγύηση της «Phone Land». Θέλεις να ανταλλάξεις το παλιό σου κινητό για ένα νέο; Φέρε το παλιό σου κινητό στη «Phone Land», όπου θα γίνει εκτίμηση της τιμής του, επίλεξε το κινητό της αρεσκείας σου και πλήρωσε τη διαφορά!

Αξεσουάρ κινητών και Η/Υ
Στη «Phone Land» θα βρεις όλα τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, τεχνολογίας και Η/Υ. Θήκες για το smartphone σε τεράστια γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, καλώδια, φορτιστές, κάρτες μνήμης, προστατευτικές μεμβράνες, handsfree, selfie gadgets, πληκτρολόγια, ποντίκια, usb sticks...

Service κινητών και Η/Υ
Έπεσε το κινητό σου; Έσπασε η οθόνη; Βράχηκε; Κόλλησε; Ooops... Η «Phone Land» σε συνεργασία με έμπειρους τεχνικούς, αναλαμβάνει την επισκευή ή βλάβη σε όλα τα μοντέλα όλων των κατασκευαστών, γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.
Στη «Phone Land» θα βρείτε και τον άνθρωπό σας για το service του laptop, του tablet, του PC σας ή της κάρτας γραφικών, καθώς και μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ Η/Υ.

Μπείτε στον κόσμο της «Phone Land» - Δείτε το βίντεο:


Phone Land
Γιώργος Τηλαβερίδης
Μ. Καρακωστή 16, Βέροια
Τηλ. 2331501122

Βρείτε μας στο facebook: Phoneland
Ακολουθήστε μας στο instagram: phoneland__veria

Δείτε φωτογραφίες του καταστήματος:



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ