Quantcast

http://picasion.com/

Πέτσας: Επιτρέπονται οι μικρές μετακινήσεις κοντά στο σπίτι

Νέα διευκρίνηση δόθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την απαγόρευση κυκλοφορίας που τέθηκε σε εφαρμογή από σήμερα, 23 Μαρτίου, λόγω κορωνοϊού. Ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι οι μικρές μετακινήσεις πλησίον του σπιτιού, δεν υπόκεινται στην απαγόρευση. Ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγόρευση, λέγοντας ότι θα υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις άμεσα.

Μέτρα για τους αστυνομικούς ελέγχους

Για τους αστυνομικούς που κάνουν τους ελέγχους, ο κ. Πέτσας είπε ότι θα υπάρξει πρόβλεψη προκειμένου να μην έρχονται σε κοντινή επαφή με τους οδηγούς και να μην πιάνουν τις βεβαιώσεις. Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ακόμα πολλά ερωτήματα σχετικά με το μέγεθος των αποστάσεων που μπορούν δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα να κάνουν βάσει της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

6 σχόλια:

  1. Μυλος...Ουτε γι αυτο ειμαστε!! Υπομονη μεχρι τις 20 Απριλιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα γίνονται για την απομάκρυνση από την Εκκλησία, ε?
      Μετά το Πάσχα, τσουουουουπ, ως δια μαγείας, θα πάρουν οι κορωναϊοί τα μπογαλάκια τους και άντε γεια.

      Διαγραφή
  2. Totalitarianism ...Part II

    To be continued..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οργουελ ζεις εσυ μας οδηγεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η απόσταση, πως θα προσδιορίζεται?
    Αν υποθέσουμε ότι είναι 100 μέτρα από το σπίτι, τότε σ'αυτήν την απόσταση στην πόλη συναντάς π.χ. 1.000 άτομα και στο χωριό 2-3 το πολύ. Θα λαμβάνεται υπόψη και η πυκνότητα των κατοίκων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ