Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης

Η «λατρεία» του Ζάχου Δόγκανου
Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Άγγελος Πυριόχος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Άγγελος Πυριόχος έγραψε: «Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσέλης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος
μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και εγώ στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτή».

Αγαπημένος του κοινού από τα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης με μακρά πορεία στο χώρο του θεάτρου, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση. Ο αείμνηστος καλλιτέχνης γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1945. Είχε έναν αδερφό, τον Γιώργο Λώζο, επίσης ηθοποιό. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Τον αγαπήσαμε στη «Μαντάμ Σουσού» του 1986, στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης, έπαιξε στο «Εμείς και εμείς«,«Ντόλτσε βίτα», «Εκείνες και εγώ», ενώ παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία εκπομπές στην τηλεόραση, «Το παιχνίδι της χρονιάς», «Σε χρόνο ΤV», «Τα μικροαστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ