Quantcast

http://picasion.com/

Πασάς: «Προέχει η υγεία»

Με την πανδημία και την εξάπλωση του κορωνοϊού, η απαγόρευση της κυκλοφορίας ήταν μέτρο της Κυβέρνησης, με στόχο να μην υπάρξει διασπορά του ιού. Συν τοις άλλοις, κάθε μαζική αθλητική δραστηριότητα δεν υφίσταται πλέον εδώ και καιρό. Απλά, με προϋποθέσεις, μπορεί ο καθένας να κάνει την ατομική
του γυμναστική. Πώς περνούν, ωστόσο, τη μέρα τους οι ποδοσφαιριστές; Πώς αντιμετωπίζουν την όλη κατάσταση; Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας Γιάννης Πασάς μίλησε στο metrosport.gr για το πώς βιώνει το όλο θέμα. Ο ηγέτης της «Βασίλισσας του Βορρά» τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Δεν έχουμε ζήσει τέτοιες στιγμές ξανά. Είναι κάτι δύσκολο όλο αυτό που συμβαίνει από πολλές απόψεις. Τώρα, ως ποδοσφαιριστές, μένουμε εκτός ρυθμού, αλλά έχουμε πρόγραμμα από το σπίτι, από τον γυμναστή της ομάδας. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Μένουμε σπίτι και είμαστε πλέον πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους. Είναι ευκαιρία... Κατά τα άλλα, περιμένουμε, για να επιστρέψουμε ξανά στις προπονήσεις και το γήπεδο. Από την άλλη, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, βέβαια, πότε και αν θα αρχίσει εντέλει το Πρωτάθλημα. Η ευχή και η ελπίδα μας είναι να περάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Προέχει η υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ